reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lil, ja obstawiam córkę, ale nie wyczujesz tego po tym co jesz😊to tak jak z tymi kopnieciami. Jak pierwsze kopniecie będzie po lewej stronie to bedzie chlopak😂😂😂tak uslyszalam od babci mojego M
Mało się nie zachłysnęłam herbatą😂😂😂
To jest nic.Znajomej babcia powiedziała żeby do roku czasu dziecku ryby nie dawać bo później mówić nie będzie,bo dzieci i ryby głosu ni majo!
Teraz jej mały nie ma dwóch lat i mówi im widzita mówiłam wam ryby nie dawac przy drugim dziecku bedzieta wiedzieć. Masakra

reklama
Ooo jak super!!!! Dawaj mi tu kreatywne pomysły!!!! Bo u mniej nowym tez trzeba będzie trochę remont ogarnąć 😜My tez gdzieś maj/ czerwiec się przeprowadzimy 😘
No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko😀😀😀
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego😆

Załączniki

• IMG_20200201_111611.jpg
    IMG_20200201_111611.jpg
    1 010,7 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20200201_111615.jpg
    IMG_20200201_111615.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20200118_103236.jpg
    IMG_20200118_103236.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20200118_103028.jpg
    IMG_20200118_103028.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 102
  • IMG_20191026_134636.jpg
    IMG_20191026_134636.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 107
No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko😀😀😀
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego😆
Przepięknie tam masz😍 Super pomysł z tą szafą!!!

Pięknie!!! Tez mam cegłę w domu, uwielbiam bo nadaje taki rustykalny styl 😍

No to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko[emoji3][emoji3][emoji3]
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego[emoji38]
Te zdjęcia to jest twoje nowe mieszkanie, tak, gdzie czekasz na klucze?
Wszystko mi się podoba [emoji7]
Miałaś jakiegoś projektanta czy sama myślałaś?
Czerwoną cegłę kocham [emoji7]

O wow jak pieknie😍😍😍😍 to juz wiem do kogo uderzyc jak bede projektować moj domek😉 kochana a masz zdjęcie domku z zewnątrz ? Moge wiedziec ile metrów?Bo ja niby znalazłam ale meza brat powiedział ze za maly dom chcemy i się nie oplaca. Bo on ma firme budowlana i sie zna. Ja mo mowilam nie wiadomo czy beda dzieci to po co nam duzy 🙄

O wow jak pieknie😍😍😍😍 to juz wiem do kogo uderzyc jak bede projektować moj domek😉 kochana a masz zdjęcie domku z zewnątrz ? Moge wiedziec ile metrów?Bo ja niby znalazłam ale meza brat powiedział ze za maly dom chcemy i się nie oplaca. Bo on ma firme budowlana i sie zna. Ja mo mowilam nie wiadomo czy beda dzieci to po co nam duzy 🙄
A jaki metraż tego domku chcecie? My tez z branży budowlanej 😜

reklama
Sorki ja myslalam ze to dom a to tskie duże mieszkanie 😱mam podobna lodówkę tylko wczesniejszy model bez szyby. Bardzo zadowolona z niej jestem 😉

Do góry