reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję za kciuki [emoji173] Z jednej strony 6 jajek, z drugiej 4, największe: 13 mm, po drugiej stronie 11 mm, estradiol 538 pg/ml, a progesteron 0,737 ng/ml. Czy ten progesteron jest ok? Marzy mi się świeży transfer, przy pierszej stymulacji nie robili ze względu na zbyt wysoki progesteron. W piątek kolejne usg [emoji123]
Progesteron póki co fajny[emoji3] ba koniec stymulacji miałam 1,18 i mocno wstaliśmy się czy podejść do transferu a tu pach[emoji23]

reklama
Nadrabiam forum i tak czytam po kolei te wiadomości, może się mylę i mamy tutaj psycholożki wiec niech potwierdza lub nie, ale ona to by Cię mega wspierała, jakby Ci nie było lepiej niż jej! Jakbyś tez miała adoptować, to by była przyjaciolka od serca normalnie! To ze jej się nie udało naturalnie, to nie znaczy ze ma dołować Ciebie. Szkoda mi jej i nie. W końcu ma corke adoptowana, powinna ja kochać i być szczęśliwa, wiec o co jej kurna chodzi...
Babom to nigdy nie wiadomo o co chodzi [emoji12]

Zawieszki niektóre tak,ale sama bransoletka kupiona u jubilera , jakaś włoska na wzór Pandory. Maz moj nie wiedzial,ze Pandora to firma [emoji23] poszedl do jubilera i powiedział,ze żonie się podoba Pandora ale zawsze sobie na nią żałuję bo droga.. to Pani mu zaproponowała bransoletkę, zapięcie to te serce i zamiast kolejnych zawieszek ten łańcuszek zabezpieczajacy;) A zawieszki moze dokupowac na inne okazje ;)
Ja dostalam od meza w dniu slubu i potem mi ja wlasnie uzupelnial na rozne okazje (rocznice, urodziny, potem dzien matki) i teraz juz wazy z 5kg [emoji16][emoji12]. Nigdy jej nie zdejmuje, tylko do porodu i przez 3 miesiace po nim.
IMG_20200219_204542.jpeg

Dziewczyny z niskim AMH jakie miałyście protokoły, jakie leki. Wiem, że każda reaguje inaczej. Czy któraś miała mezoterapię jajników i to coś dało.
Dziewczyny z Bociana co jest w tym systemie "panel pacjenta". Czy można tam również zobaczyć co działo się z zarodkami, jakiś dokładniejszy opis?
Ja mam niskie AMH miałam miesiąc antyki, później gonapeptyl i menopur... Z 8 pobranych pęcherzykow 4 blaski... Niestety w "panelu pacjenta" nie ma informacji o hodowli, ja po transferze dostałam na papierze informacje

@fredka84 nasz fredzioch pewnie chciala sie dzisiaj pochwalic ibieg w swoich nowych adidasach po miescie :-D Tylko czy nie zapomniala obgryzc paznokci u stop [emoji23]
Nawet jeszcze mi nie przyszły [emoji849]. W weekend pokaże ci gdzie biegam, same puste pola dookoła. A latem to tam rośnie pełno kukurydzy i chyba będę się trochę bała że mi coś z niej wyskoczy [emoji51][emoji51][emoji51]Piesy mnie obronią, chyba...
Ja nie lubię jak mnie ktoś widzi jak walczę o życie podczas biegu i dlatego wiecznie po krzakach się szlajam [emoji12]

reklama
Do góry