reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@s.ols3404 Kochana w dniu Toich urodzin chce Ci zyczyc SZCZESCIA - bo w naszym przypadku duzo od tego zalezy, WYTRWŁOŚCI - bo takie musimy byc, zeby osiagnąc cel, ZDROWIA - bo to najważniejsze, duzo RADOŚCI, UŚMIECHU - bo to pomaga nie zadreczac sie a przeciez poza in vitro mamy swoje ZYCIE, DUZEGO BRZUSZKA - bo zycze Ci zeby ta stymulacja przyniosla EFEKTY ;) Dobrze ze jestes KOCHAMY CIE ❤ ❤ ❤

Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam,
Jeszcze raz i jeszcze raz niech żyje nam
Sto lat, sto lat niech żyje nam
Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam, i już.

Niech Ci gwiazdka pomyślności
Nigdy nie zagaśnie,
nigdy nie zagaśnie,
A kto z nami nie zaśpiewa,
Niech pod stołem zaśnie.
Niech pod stołem zaśnie.

Sto lat, sto lat, sto lat,
Sto lat niechaj żyje nam,
Sto lat niechaj żyje nam.

Niech żyje nam, niech żyje nam,
W zdrowiu, szczęściu, pomyślności
Niechaj żyje nam.
Niechaj żyje nam.

Zobacz załącznik 1081107
@s.ols3404 o matko fakt, to już dzisiaj!!! 😊😊😊
Spełnienia marzeń Kochana!!! Owocnej stymulacji i upragnionego dzidziusia już jak najszybciej 🥰🥰🥰

reklama
To ja ci PRZESYLAM buziaki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] wszystko bedzie dobrze[emoji7] Lez sobie ;) Ja dzisiaj nie bede lezec bo jedziemy z Łukaszem i naszym kumplem do wsi bo jest kiermasz plyt winylowych i mamy zamowiony stolik w takeije wloskiej restauracji [emoji39] Tylko w co ja mam sie ubrac o_O
Ale macie fajnie ;) Ja myślę,ze dobrze by bylo gdybyś się ubrała w CIUCHY;)

Dzień dobry dziewczynki, ja właśnie robię jogę i trzymam nogi w gorze przy ścianie przez miniumum 10 minut wiec sobie podczytuje z rana co się dzieje na forum ☺ Bo takie trzymanie podobno mega dobrze działa na dopływ krwi do macicy...No i wiadomo wtedy niby wszystko lepsze 🤪 mój piesior zawsze wtedy wykorzystuje moment i chlasta mnie jęzorem po całej twarzy bo myśli, ze mamusia chce całusów 😂 i w między czasie robię zupkę cebulowa tak się się chciałam pochwalić :) miłego dnia kochane 😘😘😘
Też lubię się ostatnio pogimnastykować i robię wygibasy 🤸🏻‍♀️ mój mopsik też mnie zawsze zaczepia podczas 🐕
Ja jak co niedziela obiadek u teściów 😁
Miłego 😘

Tylko ciazowe zwolnienie jest płatne 100% a inne 80%. I co Twoja doktor powiedziała na temat częstego USG?:)
Wiem, ale naprawdę chcialam to ukryć do tego 12 tygodnia. Nic. Nie mogę sobie tym głowy zaprzatac, ściemniać, kłamać.. bo mnie to męczy. Odpisała mi,ze to nie zaszkodzi i jest bezpieczne. On tez mowil, ze robią je krótko. Pokazywał mi wszystko ale zapalił światło, nic nie widziałam leżąc bo się odbijalo od monitora. I mówię mu,ze nie widzę A on nic[emoji85][emoji85] i nie zrobił wydruku zdjecia, powiedział,że nie bedzie włączać czegoś tam celowo. Pomierzyl i zrobil wydruk tych pomiarów;) zapytal kiedy wizyta, ja,ze w piątek no to powiedzial,ze bardzo dobrze.

Mowilam juz tyle razy ze ja tez jak na sterydzie to mam masakre ;) NIE LUBIE ale organizm sie chyba przyzwyczai tylko mozesz popuchnąć ;)
Wiesz co, odstawiłam swoje leki, do tego wszedł ten steryd i na prawdę czuję się paskudnie. Dzisiaj rano czułam się w ogóle jakbym się pusta obudziła. Mam nadzieję, że to okres przejściowy.

Ja właśnie położyłam się w domku;)
Zgodzilam sie na usg, wcześniej oczywiscie swoja dr wypytalam czy nie zaszkodzi;) zarodek piekny, serduszko pieknie bije, jeszcze malusie ale jest. Sprawdził wielkość zarodka, średnicę pecherzyka żółtkowego, i sprawdzil częstotliwość bicia serca. Powiedział,ze zawsze to sprawdzają A często nie mowia o tym pacjentce zeby jej nie denerwować A mi powie, bo wszystko jak na ten moment jest pięknie, lepiej być nie moze;) krwiaka tam nie widział. Ale on zaczął gadac,że leżenie w ciazy jak jest wskazane nawet jak kest krwawienie.. generalnie,ze po domu chodzic, śniadanie sobie robić, kontakt tylko z domownikami bo teraz panuja paskudne wirusy i jak mi przyjdzie gdzieś wyjść to na odległość bez buziaków. Jak będę wyrzucala śmieci to w zapiętej kurtce;) no i dal mi zwolnienie na 2 tygodnie.. Ale po badaniu mi trochę więcej brązu leci, więc mam zamiar leżeć az mi wszystko zniknie. Bede spokojniejsza. Tylko tak myślę,ze to zwolnienie do pracy to pojdzie juz jako ciążowe? Czyli beda juz wiedzieć??
Super wieści[emoji3]

Dzień dobry dziewczynki, ja właśnie robię jogę i trzymam nogi w gorze przy ścianie przez miniumum 10 minut wiec sobie podczytuje z rana co się dzieje na forum [emoji3526] Bo takie trzymanie podobno mega dobrze działa na dopływ krwi do macicy...No i wiadomo wtedy niby wszystko lepsze [emoji2957] mój piesior zawsze wtedy wykorzystuje moment i chlasta mnie jęzorem po całej twarzy bo myśli, ze mamusia chce całusów [emoji23] i w między czasie robię zupkę cebulowa tak się się chciałam pochwalić :) miłego dnia kochane [emoji8][emoji8][emoji8]
Myślałam, że liże Ci buzię po zjedzeniu zupy cebulowej...[emoji23] to bym się zdziwiła dopiero[emoji6][emoji23]

Wiem, ale naprawdę chcialam to ukryć do tego 12 tygodnia. Nic. Nie mogę sobie tym głowy zaprzatac, ściemniać, kłamać.. bo mnie to męczy. Odpisała mi,ze to nie zaszkodzi i jest bezpieczne. On tez mowil, ze robią je krótko. Pokazywał mi wszystko ale zapalił światło, nic nie widziałam leżąc bo się odbijalo od monitora. I mówię mu,ze nie widzę A on nic[emoji85][emoji85] i nie zrobił wydruku zdjecia, powiedział,że nie bedzie włączać czegoś tam celowo. Pomierzyl i zrobil wydruk tych pomiarów;) zapytal kiedy wizyta, ja,ze w piątek no to powiedzial,ze bardzo dobrze.
Nie mecz się:) życie decyduje za nas..mój maz mówi ze ten krwiak to ostrzeżenie żebym zwolniła bo ja tez chciałam dłużej po pracować. A jednak dzidzia najważniejsza. Odpoczywają sobie. Jesteś na pewno juz dzisiaj spokojna:)

reklama
@s.ols3404 Kochana w dniu Toich urodzin chce Ci zyczyc SZCZESCIA - bo w naszym przypadku duzo od tego zalezy, WYTRWŁOŚCI - bo takie musimy byc, zeby osiagnąc cel, ZDROWIA - bo to najważniejsze, duzo RADOŚCI, UŚMIECHU - bo to pomaga nie zadreczac sie a przeciez poza in vitro mamy swoje ZYCIE, DUZEGO BRZUSZKA - bo zycze Ci zeby ta stymulacja przyniosla EFEKTY ;) Dobrze ze jestes KOCHAMY CIE ❤ ❤ ❤

Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam,
Jeszcze raz i jeszcze raz niech żyje nam
Sto lat, sto lat niech żyje nam
Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam, i już.

Niech Ci gwiazdka pomyślności
Nigdy nie zagaśnie,
nigdy nie zagaśnie,
Niech pod stołem zaśnie.
Niech pod stołem zaśnie.

Sto lat niechaj żyje nam,
Sto lat niechaj żyje nam.

Niechaj żyje nam.
Niechaj żyje nam.

Zobacz załącznik 1081107
Jakie piękne życzenia 😊 Oczywiście się podłączam i życzę wszystkiego najlepszego!

Do góry