reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niestety u nas na recepcji jest jedna taka menda co wszystko robi jak na złość ! Wrr 😡
Niecierpliwie tego babsztyla 😅
I akurat przy tej wizycie na nią trafiliśmy i sprawdzała ważność badań
W tej naszej klinice też jest jedna taka menda na recepcji. Wszystkie inne do rany przyłóż, a ta jedna to jak ją widzę to mi się odechciewa. Raz juz składałam na nią skargę, bo mnie rozpłakała po poprzedniej punkcji. Ale jak widać g**** to dało. Zupełnie nie empatyczna baba. I wczoraj znowu była. Chciałam żeby poumawiała mi te weryfikacje, a ona ze nie może bo doktor musi daty wyznaczyć. Jaka była zdziwiona jak jej mówię ze daty to już są określone. Szuka, szuka i WOW... znalazła 😆

reklama
Dam znać w środę jak to wygląda
Będą mi podawać 5dniową blastocyste 4AA w 6dobie..
Powiedział ze teraz tak praktykują i robią
Bo pytałam dlaczego nie we wtorek jak jest 5dniowa
Czy u Was też tak podają ?
Ja wczoraj o 12.50 dostałam blastocystę po skończonej 5 dobie, czyli rzeczywiście było to już w 6 dobie. Myślę ze tak jest ok😊

Ostatnia edycja:
Dam znać w środę jak to wygląda
Będą mi podawać 5dniową blastocyste 4AA w 6dobie..
Powiedział ze teraz tak praktykują i robią
Bo pytałam dlaczego nie we wtorek jak jest 5dniowa
Czy u Was też tak podają ?
Ja miałam taka sama blastocyste ale nie wiem co znaczy,ze podali w 5 czy 6 dobie.. ze od odmrozenia? 5 dni bralam przed progesteron

Kurczer bardzo grube to endo ;)
Kiedys @annemarie pisala ze ona miala problm z endo bo zasze miala za grube a lekarze tego nie kumali i dopiero w czechac jej cos dali na przystopowanie. Ale tym sie nie sugeruj mysle ze to indywidualna sprawa...
Ewidentnie leki tak na mnie działają
Bo nigdy tam taka nie byłam 🙈
Mój eM tez to zauważył jak się bzykaliśmy że w środku jestem taka mięsista grubiutka i mokra jak nigdy 😜haha
Sorry za takie tematy o tej porze przy niedzieli 😋😋😋😋
Choć w sumie po sobotnich impezkach(jeżeli ktoś mógł sobie pozwolić bo oczywiście większość z nas na lekach lub już w ciaży) Na kacyka najlepsza taka aktywność fizyczna 😜

@s.ols3404 Kochana w dniu Toich urodzin chce Ci zyczyc SZCZESCIA - bo w naszym przypadku duzo od tego zalezy, WYTRWŁOŚCI - bo takie musimy byc, zeby osiagnąc cel, ZDROWIA - bo to najważniejsze, duzo RADOŚCI, UŚMIECHU - bo to pomaga nie zadreczac sie a przeciez poza in vitro mamy swoje ZYCIE, DUZEGO BRZUSZKA - bo zycze Ci zeby ta stymulacja przyniosla EFEKTY ;) Dobrze ze jestes KOCHAMY CIE ❤ ❤ ❤

Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam,
Jeszcze raz i jeszcze raz niech żyje nam
Sto lat, sto lat niech żyje nam
Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam, i już.

Niech Ci gwiazdka pomyślności
Nigdy nie zagaśnie,
nigdy nie zagaśnie,
A kto z nami nie zaśpiewa,
Niech pod stołem zaśnie.
A kto z nami nie zaśpiewa,
Niech pod stołem zaśnie.

Sto lat, sto lat, sto lat,
Sto lat niechaj żyje nam,
Sto lat, sto lat, sto lat,
Sto lat niechaj żyje nam.

Niech żyje nam, niech żyje nam,
W zdrowiu, szczęściu, pomyślności
Niechaj żyje nam.
Niech żyje nam, niech żyje nam,
W zdrowiu, szczęściu, pomyślności
Niechaj żyje nam.

1581849286520.jpeg

Laski ja chyba piździelca dostanę. Od rana nic mnie nie boli, ani sprzęt ani cycki i już mam głupie myśli że jest po ptakach... na dodatek piję jak smok... coś ten steryd źle znoszę w ogóle
Ja po sterydzie też zawsze piję, tym się nie przejmuj. Będzie dobrze! Masz silnego kropka! :)

reklama
Ja miałam taka sama blastocyste ale nie wiem co znaczy,ze podali w 5 czy 6 dobie.. ze od odmrozenia? 5 dni bralam przed progesteron
W piątek miałam wizytę przed transferem
I biorę progesteron itp
We wtorek mam zrobić sobie zastrzyk Fraxiparine
Moje Blastka jest 5dniowa
A transfer ma się odbyć w 6 dniu w środę

Do góry