reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mąż wrócił w piątek z delegacji przeziębiony, a dziś ja obudziłam się z bólem głowy, gardła i katarem :( dziś 3 dzień stymulacji, nie wiem czy brać jakieś leki na przeziębienie? kurcze zła jestem, chyba z rok nie chorowałam i akurat teraz :/

Dziewczyny mąż wrócił w piątek z delegacji przeziębiony, a dziś ja obudziłam się z bólem głowy, gardła i katarem :( dziś 3 dzień stymulacji, nie wiem czy brać jakieś leki na przeziębienie? kurcze zła jestem, chyba z rok nie chorowałam i akurat teraz :/
Może naturalne sposoby , dziewczyny tu pisały, maliny, miod, cytryna, imbir czosnek

Czosnek, imbir, miod, cytryna i ewentualnie pracetamol. Poloz sie odpoczywaj, duzo pij. No i krople do nosa tez mysle, ze spokojnie mozesz wziac.

Klaudia anita bedzie dobrze u ciebie masz mocnego zarodka tak ten biakup byl przy moim pietwszym transferze i zapamietal mnie ... Ale ziolkowski ma super syna niewiem czy kojarzysz bardzo bardzo fajny lekarz sypatyczny odrazu wszystko tlumaczy i wogole taki czuly i uprzejmy po punkcji mi robil kontrolne usg i mnie wypisywal do domu ale w zyciu nie poczulam sie az tak zaopiekowana no i przystojniacha przynajniej mi sie wydaje normalnie jesCze zden lekarz mi nie pomagal z fotela schodzic i w wogole obchodzil sie jak z jajkiem aam pytanie czy jak bym do kielc sie dostala jakims busem to do gamety jest jakis bus?bo nie chce ju tego tak ciagle ciagac .... Kurcze nie moge sie doczekac tej srody bedziesz ju z z kropusiem ale fajnie tez bym juz mojego przytulila ale to potrwa jesCze troche i wogole niewiem ci ten moj na to ale ja sie nie poddam tak latwo. Nie nylam ma zadnych konsultacjach tetaz pojade jak bede miala badania i na chamydie bo juz niewiem czy u niego trzeba robic? Moze bys sie podpytala przy okazji ale oczywiscie nie powinnam o to prosic bo masz myslec o sobie i swoim kropusiu jakos czuje ze sie wam poszczesci
.. Informuj nas i zdjecie poprosimy :) jak mala klaudia wygladala
Niestety nie miałam okazji poznać
Na bank coś tam jeździ bo przy wjeździe do gamety jest przystanek
Ja niestety nie wiem bo jeżdżę tylko autkiem
Też się nie mogę doczekać jestem ciekawa jak to będzie 😁
Ty masz fajnie bo masz kropki a Ja tylko tego jedynego..
I jeszcze teraz jak byliśmy w piątek to powiedzieli ze nasze badania straciły ważność 3dni temu wyobraź sobie a transfer umówiony już na środę
I teraz powiedz czy wyniki tych badań( przesyłam fotę )które wykonam jutro czy będę miała wyniki na drugi dzień ? Czy któraś z Was wie może ?Help 🙏🙏🙏
Postram się ogarnąć fotę bo szczerze to tutaj nie mam żadnej z młodości 🙈mój rodzinny dom daaleko na Warmii ☺️

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 49
Witaj kochana,u mnie jakoś leci,szukam pracy ,i robię kurs na opiekunkę w żłobku,chodzę na praktyki.Bardzo kocham dzieci i chciałabym się nimi opiekować ,i zajmować się nimi,uczyć.Mam nadzieję,że znajdę pracę w tym kierunku.A co u ciebie?
Jej[emoji7] ale jesteś odważna [emoji173] trzeba mieć naprawdę powołanie do wychowywania cudzych dzieci [emoji173][emoji173][emoji173] trzymam więc kciuki, byś szybko znalazła wymarzoną pracę ;) I by szybko pieniążki zaczęły się zarabiać na kolejną walkę;)
U mnie mam nadzieję,ze juz ok i bedzie dobrze. [emoji4] trochę jeszcze plamie i brzuch pobolewa, ale wierzę,że to minie .

Też się nie mogę doczekać jestem ciekawa jak to będzie [emoji16]
I jeszcze teraz jak byliśmy w piątek to powiedzieli ze nasze badania straciły ważność 3dni temu wyobraź sobie a transfer umówiony już na środę
I teraz powiedz czy wyniki tych badań( przesyłam fotę )które wykonam jutro czy będę miała wyniki na drugi dzień ? Czy któraś z Was wie może ?Help [emoji120][emoji120][emoji120]
Postram się ogarnąć fotę bo szczerze to tutaj nie mam żadnej z młodości [emoji85]mój rodzinny dom daaleko na Warmii [emoji3526]
Powinny być na drugi dzien, choć ja ostatnio czekalam na niektóre kilka dni. Nie wiem od czego to zależy.

No i wogole to wiecie co trapi mnie ze ostatnio jak jestem bez lekow to chyba nieam owulacji zauwazylam to po stymulacji. Dzis jutro to na bank powinnam miec a tu ni grama sluzu w dodatku od 3 dni mnie tak cmiaca boli kuje tak jakby cos na macicy troche sie cykam bo to triche takie uczucie jakie mialam przy biochemicznej. I badz tu madrym
Ja mam problem..
Transfer w środę a dziś od rana bóle okresowe
Wtf..😱
Dziewczyny ile dni przed okresem miałyście transfery ???

reklama
Też się nie mogę doczekać jestem ciekawa jak to będzie 😁
I teraz powiedz czy wyniki tych badań( przesyłam fotę )które wykonam jutro czy będę miała wyniki na drugi dzień ? Czy któraś z Was wie może ?Help 🙏🙏🙏
Postram się ogarnąć fotę bo szczerze to tutaj nie mam żadnej z młodości 🙈mój rodzinny dom daaleko na Warmii ☺
Przedziwna klinika, że nie uznają badań, bo kilka dni temu straciły ważność. Ja miałam niektóre (re ważne pół roku), nieważne już z pół miesiąca i machnęli ręką, że nie muszę już tego powtarzać.

Do góry