reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strasznie smutny poczatek roku.. Spojrzałam na Twój wynik i samego przesunięcia okna raczej nie ma ale komórki NK niskie mogły być wspolwinne braku implantacji co uważam jest dobra informacja gdyż zdecydowanie łatwiej je pobudzić nic obniżyć, jak np w moim przypadku.. Czy miałam kiedy scratching endometrium w cyklu poprzedzającym transfer ?
Nigdy nie miałam i nigdy nie były badane przed 2 ivt które miałam. A jesteś jakoś w stanie powiedzieć jakie są normy???

Hej Kochana 😘
Jutro mam wizytę... Dziś dostałam wynik i ciekawość silniejsza.. Sama coś próbowałam szukać w necie. Tyle czekam... Wszystko zawieszone... Nie wiem jak jutro to wszystko przeżyje, bo boję się jak cholerna co ona powie. A potem na tydzień idzie na urlop.. Najgorsze jak powie, że wszystko ok i co robić dalej... Już trochę ostatnio brakuje mi cierpliwości i siły. W pracy Sajgon... tyle roboty.. W domu rodzinnym był pożar i mój ojciec w ciężkim stanie leży w szpitalu nie wiemy czy przeżyje. Żyje codziennie i czekam czy zadzwonią że szpitala że złymi wiadomościami czy nie.. 😢😢😢 Ten początek roku jest straszny.
Ogolnie sił brak...
O matko....współczuję bardzo😪😪😪Tyle na raz... Zycze zdrowia dla taty. Mam nadzieję, ze z tego wyjdzie i wszystko bedzie ok.
Tym badaniem jeśli wynik jest ok to sie nje martw. To dobra informacja. Czasem wystarczy pogmerać w macicy zeby zadziałało. U mnie chyba tak było z Maksikiem. Chyba no na 100% nikt Ci nie powie. Zaraz poszukam tych moich wyników, u mnie było własnie ok. Urlopem dr Ewy się nie martw. Jeżak też jest ok. Mi zrobi transfer w sobotę (mam nadzieję ze bedzie co transferować...). W ogóle jestem w szoku, ze stymulację prowadziło mi troje
lekarzy, a tak dobrze poszło.

Hej Kochana [emoji8]
Jutro mam wizytę... Dziś dostałam wynik i ciekawość silniejsza.. Sama coś próbowałam szukać w necie. Tyle czekam... Wszystko zawieszone... Nie wiem jak jutro to wszystko przeżyje, bo boję się jak cholerna co ona powie. A potem na tydzień idzie na urlop.. Najgorsze jak powie, że wszystko ok i co robić dalej... Już trochę ostatnio brakuje mi cierpliwości i siły. W pracy Sajgon... tyle roboty.. W domu rodzinnym był pożar i mój ojciec w ciężkim stanie leży w szpitalu nie wiemy czy przeżyje. Żyje codziennie i czekam czy zadzwonią że szpitala że złymi wiadomościami czy nie.. [emoji22][emoji22][emoji22] Ten początek roku jest straszny.
Ogolnie sił brak...
Jezu, nie wiem nawet co napisać. To że współczuję, to mało powiedziane [emoji22]. Jesteś naprawdę silna, że to jakoś znosisz i jeszcze masz siłę walczyć o dziecko. Teraz moje problemy wydają się takie błahe[emoji22].
Straszne to wszystko [emoji22]. Wszystko zwaliło ci się na głowę jednocześnie [emoji17]

Hej kobietki 😍Takie pytanko z serii „gładka dupka na wiosnę” 🤪mnie po wszystkich stymulacjach i burzy hormonow wyskoczył taaaaaaaki cellulit , ze szok 😳🥴macie jakieś sprawdzone sposoby? Zamówiłam specjalna szczotkę od dziś mam zamiar się za szczotkowanie dupci 😁 zobaczymy jakie efekty będą .. myśle , ze w ciąży tez można śmiało stosować ☺tak na przyszłość ... 🤪😍
Długie pantalony ;)

Komorki NK to chyba tylko czubek gory lodowej jaką jest immunologia. No bo u mnie są niewiele ponad normę bo 12.2%,ale inne wspolczynniki limfocytow juz wychodzą gorzej. No i cos w tym jest, bo rzadko choruję. Nawet teraz powinnam sie gorzej czuć bo mam to samo (w sensie ten sam wirus) co moja mama, a bez leków czuję się lepiej niz ona na lekach. Niestety i młodego dopadło, wiec jutro do lekarza...
Ja też rzadko choruję. Poza kirami dorabiałam dzisiaj cba i subpopulacje limfocytów, coś do tego dorzucić?

reklama
Jezu, nie wiem nawet co napisać. To że współczuję, to mało powiedziane [emoji22]. Jesteś naprawdę silna, że to jakoś znosisz i jeszcze masz siłę walczyć o dziecko. Teraz moje problemy wydają się takie błahe[emoji22].
Straszne to wszystko [emoji22]. Wszystko zwaliło ci się na głowę jednocześnie [emoji17]
Dziękuje za ciepłe słowa.
Lekarze nie nastawiają nas optymistycznie tylko szykują na najgorsze, bo nie oddycha samodzielnie i ma oparzenia 3 stopnia. Ciężko naprawdę... 😢
Ale zaczęłam walczyć i działam dalej. Tłumacze sobie że nie ma wyjścia, muszę nie mogę się teraz poddać.
Muszę też ewentualnie poprosić lekarza o witaminy itd i nie wiem czy będę mogła brać dalej proszki ziołowe na sen, bo od początku tygodnia biorę, żebym mogła funkcjonować.

Do góry