reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, podczytuje Was juz od dlugiego czasu. Tez jestem po in vitro, dwoch probach nieudanych w tym jedno z KD ale to juz jest dawna historia, u mnie menopauza sie zbliza tak wiec tego.... Ale co chcialam napisac to ze Wasze wpisy na ksiazke sie nadaja, naprawde :), czyta sie je jak jakis dobry niekonczacy sie pamietnik, super babki jestescie :) . Zycze Wam duzo sily w walce o upragnione szczescie i samych pozytywnych, rosnacych bet:)

reklama
Ja w ogóle nie prasuje 🤦🏻‍♀️Tylko jak już coś ewidentnie wyglada jakbym ze śmieci wyciągnęła 😜 ale polecam suszarkę do prania, ja bez niej życia nie widzę bo ma opcje suszenia bez zagnieceń i naprawdę nie trzeba na zelazku latać... chyba, ze koszule No to wtedy troszkę 😄 A co do porządku to ja czuje się nerwowa jak mam na przykład naczynia na zlewie i bałagan w salonie ale jak ich nie widzę to jest mi ok :) także szafa to nie zawsze zorganizowana niestety 😜😜
My w nowym mieszkaniu będziemy mieć suszarkę ☺️juz nie moge się doczekać ☺️

Nie. Mieszkam w PL. Maz sie pytał,czy nie chce pojsc wczesniej ale ja sie chyba boje.. mowi,żebym poszla do mojej miejscowej dr, która nam pomaga i wspiera, ale ja bym chciała jej zrobić niespodziankę i pojsc do niej jak już będę miała piekne zdjecie i wszystko będzie dobrze.. poza tym ktos pisał,ze takie gmeranie na poczatku ciazy nie jest dobre... Więc chociaz w taki sposób siebie chce uspokoić..
[/QUOTE

Eh ten strach. Kazdego dnia. Mniejszy wiekszy ale jest.:( Dobrze damy rade. Glowa do gory. Poczekamy na nasze terminy. Choc ja muszę i tak iść przed moja wizyta do innego lekarza(prywatne ubezpieczenie) zeby założył mi karte ciazy bo chce chociaz badania zrobic te w 1 trymestrze za darmo.

Hej dziewczyny, wstałam i nie czuje się ciazowo [emoji22][emoji22] smuteczek nadal mnie ogarnia. Wczoraj pogadałam sobie z mężem niby już było wszystko si ale w nocy znowu koszmary - w roli głównej dzieci ale nie moje - jakaś tragedia samolotowa...

No masakra wolałam rozmowy z muszla i ból brzucha wtedy wiedziałam ze ciaza jest a teraz? Nawet nie wiadomo czy w ogóle serce jest - do dupy się czuje [emoji24][emoji24]

reklama
Do góry