reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja pierdzielę!!!!!!!

Jest 134,2[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] aż cała chodzę....[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Progesteron 138,5

Estradiol 2056

Gosch.... nie wierzę

W piątek muszę skontrolować, serce mi wali a jeszcze zakupy muszę zrobić i nie dać znać Pawłowi póki do domu nie wrócę [emoji3]

LASKI TO BĘDZIE MEGA ROK DLA NAS WSZYSTKICH!!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

mega się cieszę, choć wiadomo że milion rzeczy może się zdarzyć, ale póki co na ten moment jestem w ciąży!!!!!

Kocham Was[emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji8][emoji8][emoji8][emoji28]
Beta super🥰🥰🥰
Gratuluję i trzymam ✊✊✊ za przyrosty

reklama
Jasne że sprawdzę (zalecane mam w sobotę ale nie wiem czy nie pójdę w piatek) ale mam raczej zle przeczucia progesteron 15 estradiolu 85 a ta beta szału nie robi.
Smutno mi ale i tak się cieszę że chociaż pierwszy raz od roku zobaczyłam na teście 2 kreski.
Najgorsza jest ta niepewność i czekanie i ciągle Tworzenie w głowie wirtualnej rzeczywistości o tym że będzie się tym cudem jednym na milion gdzie wszyscy mówi że się nie uda a tu szok.
Chyba dalej gram w to moje Jumanji.
Tobie bardzo gratuluję marzę o takich wynikach.[emoji8]
To na pewno zły wynik? Może sprawdź jeszcze w piątek?

[emoji110][emoji110][emoji110] kciuków nie puszczam bo teraz za przyrosty[emoji16][emoji16] ale jaki progesteron wysoki co nie? Ile go bierzesz? W sensie ze dobrze[emoji16] lepiej wiecej niz mniej[emoji16] gratulacjeee:)
No właśnie nie wiem czemu taki duży. Mam tylko 3 luteiny i 3 dupki. Tydzień temu było chyba 55.[emoji848]

A ja dziś zajmuje głowę sprzątaniem. Mam w sobie tyle lęku i niepokoju ze nie mogę usiedzieć spokojnie. Kiedyś bratowa kupiła mi książkę do kolorowania relaksująca to może ja wezmę, kiedyś wkurwialo mnie patrzenie na nią. Może teraz będzie działać na mnie uspokajająco.
Spróbuj, może akurat;)

A ja właśnie odebrałam przesyłkę z ezebry. Od dziś robie sie na bóstwo z Waszymi kosmetykami;) [emoji23][emoji1787]
20200212_164938.jpeg

reklama
Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm 🥰 dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.
😍😍😍😍cudowne wieści

Do góry