reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja rak usiadłam w knajpie, ledwo przełykam obiad i nie wiem jak wstać... a jeszcze tak się wypuściłam, że mam 50km do domu bodajże[emoji23]

Serio chyba nie wstanę, przybetonowało mnie do krzesła a w tel ledwo grzebię...[emoji23]
He he he, nie dziwię się [emoji12]. Też bym w szoku była [emoji3590]

Moje Drogie przedstawiam Wam naszego synka :) pięknie zaprezentował się na USG, trwało pół godziny, są rączki i kości piszczelowe, po 5 paluszków, półkule mózgowe ładnie podzielone, stópki z paluszkami, rozchylił nóżki aby pokazać płeć ☺ kość nosową obecna, nerki są, pęcherz moczowy, serduszko ładnie podzielone, przepływy wszystkie ok. Po analizie testu pappa (wyniki z krwi nieco podwyższone) i dodaniu markerów z USG mamy b.male ryzyko triploidii.
Dziś 12+4 i mierzymy już 6.24cm 🥰 dziś pierwszy raz płaczę ze szczęścia i odetchnęłam z ulgą. Mam już odstawiać leki ponieważ już wszystko jest wytwarzane przez kosmówkę.
Pięknie ❤❤❤

reklama
Do góry