Tasza
Fanka BB :)
U mnie nie było takich zaleceń.Kochane jak szliscie na transfer to też nie kazali wam się perfumowac, żadnych ostrych zapachów ?
Buziaki dla wszystkich :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie było takich zaleceń.Kochane jak szliscie na transfer to też nie kazali wam się perfumowac, żadnych ostrych zapachów ?
Buziaki dla wszystkich :*
Ja próbuje w związku z tym czytać i wnikać na minimum minima. Inaczej boję się, że mega się nakręca, będzie ciśnienie w ciul i nic z tego nie wyjdzie...Ja tez powoli dochodze do tego wnoisku. Poprzednim razem na luzie podchodzilam a teraz fixum dyrdum
A różne podejścia są. Tak jak niektórzy z liśćmi malin. Dobre pod koniec ciąży bo macica ćwiczy, inni dobre od początku bo się przyzwyczaja.Chyba o fetę chodziło tak myślę. Doczytałam że jednak chodziło o czarnuszkę...Nie miałam pojęcia o tym i na pewno jadłam w ciąży...
Sporo filmików jest na YouTube. Są także filmiki z Bociana.Oglądałam dokument z Rozenek i spoko podobał się.Jako za celebrytów nigdy za nią nie przepadałam ale szanuje jej prace i to co robi.Natrafilam na player na dokument "In Vitro czekajac na dziecko"i jest tam kilka odcinków które są takie życiowe.Prawda jest że jak się już osiągnie cel to się zapomina trochę o tym co się przeżyłgladajac teraz te dokumenty dużo mi się przypomina mimo że moja droga nie była aż taka długa i kręta jak innych też swoje przeplakalam i w jakiś sposób przeżyłam.Wiem napewno że puki są siły możliwości nie wolno się poddawać.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Dziewczynki ja jutro jade do kliniki na podglądanie jajek. To będzie 8 dzień stymulacji. Trzymajcie kciuki plisss[emoji110][emoji3590] Trochę się stresuje bo oba jajniki powoli daja o sobie znać i piersi bolą jak przed miesiączka [emoji3166] No i nie wiem dlaczego ale pojawił się u mnie śluz płodny ... mam nadzieje ze to nie jest zły znak
To ja widzę że a za mało ostro podeszłam do sprawy, jutro zadzwonie i powiem ze do dr górskiego nie chce... Niech mi coś znajdą.. Dobrze że jesteście to się człowiek coś dowie.. Brak słów jeśli chodzi o tą klinikęJa tej naszej opiekunce w piątek to powiedziałam, że nie ma opcji żeby mnie umówiła do Górskiego, to aż pytała czym mi podpadłW ogóle to jest dziwne, bo po wizycie jak miałam się umówić na kolejną w środę to na recepcji dowiedziałam się, że nie ma terminów, ja im na to, że nie ma opcji i termin musi się znaleźć, bo mam stymulacje w toku no i musiałam czekać na spotkanie z tą opiekunką, oczywiście termin się znalazł z jakiejś innej puli, ale stracony czas to ich już nie interesuje
Dotrwasz ;* jestem tego pewna. Bo wiesz,ze u Ciebie zaskakuje. Teraz tylko znaleźć odpowiedni klucz... ciagle trzymam kciuki. Będziesz siadala do pianina A po dwóch stronach dzieci [emoji7]No widzisz, na logikę ryzyko że coś się u Ciebie niepowiedzie jest naprawdę nie wielkie! Później ciąża już się rządzi swoimi prawami i trzeba kontrolować różne rzeczy jak i w ciąży naturalnej np. szyjka, cukier. Niepokój już pozostanie na zawsze więc staraj się jak najmniej czytać o możliwych scenariuszach bo to nic nie da.. Niepotrzebnie będziesz się nakręcac...
Wiesz gdybym trafiła do docenta od razu jak po mrozaki wróciłam to scenariusz byłby inny ale po fakcie wszyscy jestemy mądrzy.. Najważniejsze że ja na swój cud za 3cim podejściem się doczekalam. Pewnie gdybym miała betę 0 po każdym podejściu w 2019 do mrozakow bym odpuściła juz ale fakt że byłam tak blisko pozostawia jeszcze większy niedosyt i brak spełnienia.. Jeśli dane mi jest znów zostać mama to do tego dotrwam...
Mówiłam niech włoski pięknie rosnąJa wrocilam z gosci i juz mi troche lepiej. Lukasz mnie wygilgotal tak ze az mi sie beklo ze smiechu Wzielam cieplutka kapiel i @sandra777.12 ta odzywka do wlosow jest niesamowita - dzieki Teraz siedzie z wielkim notatnikiem i postanowilam ulozyc plan. Odzywiania, treningow, suplementow i wszystkiego !!!!
Tak sprobuj z dr Niedbala, bo niestety dr Gorski to chyba nie wiele wie. U mnie tez byl wybor tylko on i nikt wiecej. Na szczescie rano jak bylam na krwi zapytałm czy sie cos zwolnilo i bylo jedno wolne. Tez jestem ciekawa co Ci odpisza to daj tu znac dobrannoc.No właśnie dr Palaszewskiego nie ma nikt podobno nie jest dostępny i na infolinii powiedzieli że jest tylko górski. Zapisałam się żeby był jakiś termin, ale mam kontakt do dr Niedbały i będę ją prosić o przyjęcie na wizytę. Dramt po prostu dramat... Echhh..
Coz to za odzywka ??? Ja po spadku hormonow, sterydach, accofilach i innych swinstwach mam takie siano na głowie że muszę coś z tym zrobić.. Smarowalam czarnuszką ale przetluscilam a siano na końcach zostałoJa wrocilam z gosci i juz mi troche lepiej. Lukasz mnie wygilgotal tak ze az mi sie beklo ze smiechu Wzielam cieplutka kapiel i @sandra777.12 ta odzywka do wlosow jest niesamowita - dzieki Teraz siedzie z wielkim notatnikiem i postanowilam ulozyc plan. Odzywiania, treningow, suplementow i wszystkiego !!!!