Generalnie według mnie, wywiad z Gośka duzo lepszy niż ten dokument. Bardzo wzruszający ale delikatnie pokazujący procedurę in vitro. Nie pokazali tego jak jest to ciężkie, jak wiele trzeba przejść, odmówić sobie, jak bardzo się cierpi po niepowodzeniu i jakie sa relacje organizmu i wahania nastrojów podczas brania tych wszystkich lekow.. Może dlatego, ze wiele par by sie na to nie zdecydowało. Nie wiem. I zabrakło mi w tym dokumencie tego, co mamy tutaj na forum.. Czyli siły do walki i wsparcia. Tej determinacji, która mimo wszystko pcha nas do przodu. O kosztach, których wspomnieli, ze to między 10 a 20 tyś to też trochę jakby delikatnie. I mało. Przynajmniej w naszym przypadku. Ale cieszę się,że powstają takie dokumenty i żałuję,że puszczane są na programach, których nie wszyscy mają.. powinni to puścić na tv publicznej no ale wiadomo,że państwo nie pozwala.. wtedy trafiloby to do szerszej "widowni". Ja powiedziałam rodzicom,że będzie leciało i siostrze. Chyba wszyscy oglądali. Mam nadzieje,ze rodzice jeszcze bardziej zrozumieją, bo mama jak jej powiedziałam skomentowała, ze "Lepiej teraz nie oglądaj takich rzeczy". Jak dziś zapytala kiedy wyniki to sklamalam,ze w przyszłym tygodniu bo balam sie powiedziec,ze jutro... Ale oczywiście jutro dam znac czy się udało czy nie.