Na pewno nie zaszkodzi :-)Dziękuję
Dużo słów które napisałaś są dla mnie obce... może dlatego że ja żadnych innych badań robionych nie miałam. Przed stymulacja miałam hormony tarczycy były ok siec od razu stymulacja i transfer.
Może przez drugim transferem powtórzę sobie sama badania tarczycy na wszelki wypadek. Sama nie wiem ...
reklama
Tak sobie teraz myślę, że cieszę się że mam przerwę...Nigdy bym nie pomyślała że to napiszę, ale tak, potrzebna mi malutka przerwa w walce o dziecko. Nie stresuję się, nie myślę o lekach, wizytach, zastrzykach i badaniach. Mogłam w końcu wypić na imprezie, szok [emoji849].
U mnie pewnie transfer będzie nie szybciej niż za 3 lub 4 miesiące, a ja wcale się tym nie stresuję, dziwne, nie?
U mnie pewnie transfer będzie nie szybciej niż za 3 lub 4 miesiące, a ja wcale się tym nie stresuję, dziwne, nie?
Ja używam olej kokosowy tłoczony na zimno nierafinowany@bazylia128 jeszcze proszę wpisz 08.07 termin porodu juchaa_87
Zamówiłam sobie krem/balsam (już też na rozstępy), ponieważ mój zwykły mi się właśnie skończył i zdecydowałam się na Mustelę i powiem Wam, że nie wiem jakie będzie działać (zresztą myśle, że jak któraś ma dostać rozstępy to żadne cuda nie pomogą), ale zapach ma obłędny, delikatny, ale taki piękny, że mogłabym go zjeść
I dobrze, odetchniesz, zbierzesz siły i ruszysz do boju. Pewnie tego potrzebowałasTak sobie teraz myślę, że cieszę się że mam przerwę...Nigdy bym nie pomyślała że to napiszę, ale tak, potrzebna mi malutka przerwa w walce o dziecko. Nie stresuję się, nie myślę o lekach, wizytach, zastrzykach i badaniach. Mogłam w końcu wypić na imprezie, szok [emoji849].
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Zgadzam się moj 47 i walczy dzielnie dalej chociaż cały czas mówi ze to już ostatni razMój mąż ma 45 lat i uwierz mi, że wiek nie ma tu żadnego znaczenia. Napewno przeżył rozczarowanie i w impulsie to powiedział. Chwile odreaguje i wróci do gry. Zobaczysz [emoji11]
mary.m
A to do docenta trzeba zrobic jwas foliowy i homocysteine???
Zrobiłam sama z siebie, bo wyszła mi ta mutacja MTHFR, a przy niej jest problem z tymi dwoma rzeczami
bazylia128
Ale taki rosółek taki lekki jest jałowy i troche zwiaze jelitka do tego oczywiscie ryż no ale ta marchewka tez tak nie do konca juz najlepsze bylyby ziemniaczki z rosółkiem. Na mnie to dziala a mialam kiedys duzo takich jak @Czarna1985 nieprzyjemności. Kiedys mnie tydzien trzymalao i dwa dni nie jadlam zupelnie nic...Rosol jest zbyt ciezkostrawny. Nie jest to dobry pomysl przy rewolucjach zoldkowych.
U nas dzieciom zalecaja gotowany ryz z mrchewka bleeee [emoji16]
bazylia128
U mnie trzy tysiace jak zaczynasz zastrzyki do stymulacji, ktore kupujesz sama. i pozniej ponad 5 tys w dzien punkcji w tym labo. W tym masz tylko darmowe wizyty czyli jakies 4Kurde skąd takie kwoty ? Ja z punkcja zapłaciłam ok 3 tysiące z lekami .
reklama
mary.m
Strasznie mi przykro wiem co czujesz, trzymaj się KochanaBeta 0. To już drugi raz
U mnie plamienie nigdy nie oznacza nic dobrego.
Znikam...
Dziękuje za wsparcie.
Podziel się: