reklama
Ojej to niezle Cię rozłożyło. Zdrowiej szybko!Kurcze dziewczyny ale mialam wczoraj dzien. Wstalam o 4 rano do toalety i zawołałam szybko meza bo poczulam ze cos ze mna nie tak. Nagle urwal mi sie film. Nie pamietam nic. Jak sie ocknelam zobaczylam twarz mojego meza . Byl przerażony. Położył mnie do łóżka i zadzwonil na pogotowie. Oni powiedzieli ze do 40 min beda. Zaczelam wymiotować. Masakra nawet nie pamiętam co sie ze mna dzialo przyjechali zrobili ekg serca i tyle. Mialam ciśnienie 158/108 stwierdzili ze jest ok. Powiedzieli ze to jakis wirus. Za dwa dni bedzie ok. Wczoraj caly dzien nic nie zjadlam bo nawet woda wymiotowalam niewiem co to jest ale czujesię jakby pociag po mnie przejechal. Nie mam sily wstac. Dzis zjadlam pol bulki o czekam. Mam nadzieję ze juz dzis zaczne wracac do żywych i bedzie ok
bazylia128
Fanka BB :)
No kurcze co sie dzieje Mocno przytulam ale poplacz i wracajBeta 0. To już drugi raz
U mnie plamienie nigdy nie oznacza nic dobrego.
Znikam...
Dziękuje za wsparcie.
Netiaskitchen
Cudownea jakie imiona mają czaderskieAaaa i odnośnie kotów. Moje jakoś nie lubią jak im się robi foty, chyba za dużo o rodo słyszały. Oto one[emoji3]
Pepsi i Zeberka[emoji3]Zobacz załącznik 1074281Zobacz załącznik 1074282
bazylia128
Taaak rosólek najlpeszy na wszystko. Z pogotowia powinni ci tez zapewnic jakies elektrolity ale u was to wiadomo jak nie wiadomo. Pij elektrolity i nawadniaj sie. I jeszcze siemie lniane to tez pomaga. Albo kazke taka dla dzieci albi ryz a najlepiej rosolek z ryzem Jutro pewnie poczujesz sily na jelitowke tez pomaga cola i banany i paluszki. Ale ty pewnie nawet nie mozesz myslec teraz o jedzeniu. Odezwij sie pozniej. Kurcze ja tez sie pozniej odezwe bo musze pozamykac dzien.Musisz zjeść coś pożywnego, nawet na siłę. Może jakiś rosół, on na wszystko dobry [emoji12]. Wątpię żeby to była jelitowka, od niej się chyba nie mdleje, co nie? Oby ci przeszło
cikulinka
Wiecie co mój juz nie chce próbować chce się poddać on już tego nie wytrzyma tak mówi i widzę jak to przeżywa. ... ja bym chciała jeszcze próbować bo nie chce się poddawać a on mi tu wyskakuje ze się trzeba pogodzić ze nie będziemy rodzicami ze on już będzie mieć 40 lat i on już nie da rady wychować no i finanse u nas głównym problemem bo nikt nam z rodziny nie pomoże. ...
nieagatka
Taaak rosólek najlpeszy na wszystko. Z pogotowia powinni ci tez zapewnic jakies elektrolity ale u was to wiadomo jak nie wiadomo. Pij elektrolity i nawadniaj sie. I jeszcze siemie lniane to tez pomaga. Albo kazke taka dla dzieci albi ryz a najlepiej rosolek z ryzem Jutro pewnie poczujesz sily [emoji170] [emoji170] [emoji170] [emoji170] na jelitowke tez pomaga cola i banany i paluszki. Ale ty pewnie nawet nie mozesz myslec teraz o jedzeniu. Odezwij sie pozniej. Kurcze ja tez sie pozniej odezwe bo musze pozamykac dzien.
Rosol jest zbyt ciezkostrawny. Nie jest to dobry pomysl przy rewolucjach zoldkowych.
U nas dzieciom zalecaja gotowany ryz z mrchewka bleeee [emoji16]
Olusja1987
Heyah!
Ja również pochwalę się moim małym zwierzyńcem. Przedstawiam Wam mojego kocurka Edka i beaglowe trio: Masha, Johny i Fabio. Wszystkie mordki to adopciaki [emoji192][emoji190][emoji190][emoji190]
Ja również pochwalę się moim małym zwierzyńcem. Przedstawiam Wam mojego kocurka Edka i beaglowe trio: Masha, Johny i Fabio. Wszystkie mordki to adopciaki [emoji192][emoji190][emoji190][emoji190]
reklama
Wydaje mi się, że na TVN player będzie dzisiaj po 20:50A czy ktoś mi nagra? ..... nie mam tego kanału
Podziel się: