reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje, probuje ogarnac aale czuje sie zamroczona. Take prawie orzzyjemne uczucie. Lukasz byl na rozmowie zlekarzez nie nie chcee albo sie miga zeby mi opopwiedziec. L4 do konca tygodnia. Chyba bede musiala sie przyznac GURU o wysystkim. Nie wiem jak zareagują? Wiesz u mnie tow iwocha.. Lukasz mowi ze sobie poradzimy... A ja juz zbieralam na badanie zarodka. Tesciowaa kochana siedzi w domu i rosol gotuje. Łulakszz chyba jej nagadal. Przykro mi ze musze sprawiac takie problemy :(
To nie jest TWOJA wina.
Powiedz lekarzowi o wszystkim. Wezmą to pod uwagę przy stymulacji. Dobrze,ze masz dobra teściowa. [emoji8]

Dziekuje, probuje ogarnac aale czuje sie zamroczona. Take prawie orzzyjemne uczucie. Lukasz byl na rozmowie zlekarzez nie nie chcee albo sie miga zeby mi opopwiedziec. L4 do konca tygodnia. Chyba bede musiala sie przyznac GURU o wysystkim. Nie wiem jak zareagują? Wiesz u mnie tow iwocha.. Lukasz mowi ze sobie poradzimy... A ja juz zbieralam na badanie zarodka. Tesciowaa kochana siedzi w domu i rosol gotuje. Łulakszz chyba jej nagadal. Przykro mi ze musze sprawiac takie problemy :(
Kochana przytulam mocno 😔❤️

reklama
Nie mam pojęcia, dowiem sie moze coś więcej jaki dostanę wyniki i cos w necie znajde,bo tak to moj mąż nie umie powtórzyć tej terminologi medycznej którą embriolog mu zaserwowala,a ona mowila ze ten sie nie zna i nie wytłumaczy co to znaczy dlatego trzeba z genetykiem porozmawiac,zeby przełożył to na zrozumiały język dla laików.
Nieprawidłowy chromosom 21 czyli dodatkowy jest przy trisomi Zespole Downa ale dowiedz się co u Was ta nieprawidłowosc oznacza bo zarodek nie jest jednoznacznie chory

Do góry