reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy zdarzało wam się robić testy owulacyjne przed kriotransferem? Ja mam mieć na cyklu naturalnym i monitorujemy cykl. Ale u mnie te testy wcześniej były niemiarodajne tzn były dodatnie przez kilka dni.
Denerwuje się że coś przegapie albo że endometrium nie przyrosnie.

reklama
O kuźwa, zajebiaszczo [emoji7]. Oby tylko rosła [emoji7].
Ja dopiero popołudniu wyniki, ale wiem co będzie, bo jak z kimś betuje to ten ktoś jest w ciąży a ja nie [emoji849]
Kochana a moze ten najgorszy dzien w roku bedzie naszym najlepszym? Jestem w ogromnym szoku i ja nic a nic nie czuje, zadnych objawow, az przecieralam oczy czy aby taki wynik. Maz mnie stopuje i jeszcze nie każe sie cieszyć. ✊✊✊kciuki mocne za Ciebie:)

Co sądzicie o tym winku kir?

Załączniki

• 644A711E-5B4D-4B2C-B813-CB1D12EE7897.jpeg
    644A711E-5B4D-4B2C-B813-CB1D12EE7897.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 63
Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(

Załączniki

• 20180517_175654.jpg
    20180517_175654.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 116
Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(
O ja pierdzielę, jak to możliwe?!?.
To dlatego źle się czułaś!!!. Masakra, współczuję kochana [emoji22]

reklama
O nie!!! Trzymaj się kochana 😘😘😘

Do góry