bazylia128
Fanka BB :)
33 LATAHej dziewczyny
Powiedzcie mi ile miałyście lat jak zaczęłyście procedurę in
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33 LATAHej dziewczyny
Hej dziewczyny [emoji6]
Hej dziewczyny [emoji6]
To nie dostałaś recept na zapas leku? Gdzie podchodzisz?
To bedziemy miec święto forumowe
Każda chętna z pustym brzuchem wyśle Ci kieliszek wypity za Twoje zdrówko i pomyslnosc stymulacji[emoji485]
Ja w zeszłym roku przeżywałam ze juz 30stka na karku a tu dalej sie nie udaje,a juz plecy bolą,kosci szwankują,menopauza nadciaga wielkimi krokami,ale w koncu to nie moj wybór,pierwsza inseminacje mialam w wieku 25lat
Moze po 40stce nam będzie lepiej szło jak Rozenek41l,Marczuk 48l,Diaz47l albo jak była Sylwka Stalone 54l i 5dziecko
31 lat.Hej dziewczyny [emoji6]
34Hej dziewczyny![]()
No my się późno zaczęliśmy starać bo miałam 33 lata (zaraz po ślubie) ale z kolei szybko zabraliśmy za badania, bo bałam się że coś jest ze mną nie tak i stracimy czas i nic z tego nie wyjdzie. Okazało się że fakt, u mnie problem z bezowulacyjnymi cyklami, ale wywołanie owulacji nic nie pomogło, no i badaliśmy dalej, miała być już nawet inseminacja, ale w HBA wyszedł dramatycznie niski wynik i już było wiadomo, że tylko ivf może pomóc. No i tak od początku starań do pierwszej procedury minął rok. Teraz kolejne 2 lata później zaczynamy drugą procedurę. Jak my wszystkie mam nadzieję, że ostatniąOj chciałabym miec tyle latek co ty. Niby 6 lat roznicy ale robi rozniceChociaz ja sie nie czuje na tyle co mam. Ja pozno sie zaczelam starac bo pozno sie zdecydowałam wyjsc za maz
Mialam 29 lat. Taka chyba dla mnie kara. Chociaz zawsze mialam instynkt i zawsze wiedzialam ze bede MAMA
❤