reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz co, chyba należy się starać ale i przyjmować bieżącą karmę z pokorą. Znaleźć sobie na siłę coś fajnego poza orbitą dziecko, bo inaczej kiedyś stwierdzisz że straciłaś parę lat. Czekać z nadzieją ale brać pod uwagę scenariusz, że nigdy może się nie udać i jaki jest plan B.
uwielbiam CIE :-) :)

Trzymam kciuki za betujące!!!
Jakby nie było- pamiętajcie, tu są kobiety, którym sto razy się nie udawało, a bywa, że 101 jest szczęśliwy!
@Bombisz wiem, że straciłaś już nadzieję, ale badanie należy powtórzyć. Daj znać jak poszło ✊
@mala87 Ty też trzymaj się mocno i dawaj znać ✊
Dziewczyny pamiętajcie- co kilka głów to nie jedna, nie jesteście tu same, czasami wspólnymi siłami łatwiej znaleźć inne drogi, rozwiązania, nadzieje ☺️
@sandra777.12 kciuki i powodzenia, czekamy na dobre wieści ✊
@fredka84 kciuki za dobre wiadomości i bezbolesne badanie 😘

Trzymam kciuki za betujące!!!
Jakby nie było- pamiętajcie, tu są kobiety, którym sto razy się nie udawało, a bywa, że 101 jest szczęśliwy!
@Bombisz wiem, że straciłaś już nadzieję, ale badanie należy powtórzyć. Daj znać jak poszło ✊
@mala87 Ty też trzymaj się mocno i dawaj znać ✊
Dziewczyny pamiętajcie- co kilka głów to nie jedna, nie jesteście tu same, czasami wspólnymi siłami łatwiej znaleźć inne drogi, rozwiązania, nadzieje ☺️
@sandra777.12 kciuki i powodzenia, czekamy na dobre wieści ✊
@fredka84 kciuki za dobre wiadomości i bezbolesne badanie 😘
Dzięki serdeczne,krew już upuszczona teraz tylko czekanie do 14stej;)

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😍😍😍😍😍😍😍😍Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości 💙💙💙💙💙💙💙

Shake it up baby, twist and shout :-) :):-) :):-) :):-) :)
Będzie sie działo 👍👍👍👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-12-16 @mala87 - BETA
2019-12-16 @sandra777.12 - druga BETA
2019-12-16 @Bombisz - druga BETA
2019-12-16 @fredka84 - histeroskopia
2019-12-17 @Netiaskitchen - TRANSFER
2019-12-17 @Artemida90 - wyzyta u ginekologa
2019-12-18 @Breath_less - USG
2019-12-19 @bazylia128 - wizyta w klinice
2019-12-20 @Skarbulenka - termin porodu
2019-12-23 @Sterlicja - USG 1 trymestu
2019-12-23 @E-lenna - wizyta w klinice przed procedura
2019-12-23 @Netiaskitchen - BETA
2019-12-23 @juchaa_87 - USG prenatalne
2019-12-24 @Aduś16 - transfer
2019-12-27 @Aneczka85_01 - wizyta w klinice
2019-12-28 @Alicja90 - kolejna wizyta w klinice
2019-12-30 @Joanulka - wizyta w klinice
2020-01-07 @Netiaskitchen - START PROCEDURY
2020-01-10 @Joanulka - START PROCEDURY
2020-02-05 @Konstancja27 - temin prorodu
2020-02-10 @AleAle27 - termin produ
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu
2020-08-03 @Justi55 - termin porodu

@sandra777.12 Sandrunia dzisiaj druga BETA - trzymamy ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ale juz wiemy, ze bedzie dobrze :) prawda ?:-) :):-) :):-) :)

@fredka84 sie wczoraj nie odezwała. Być może przezywała juz dzisiejszy zabieg. Pośpisz sobie smacznie, a oni tam zrobia całą robote :-) :):-) :):-) :) koniecznie sie do nas odezwij jak juz bedziesz mogła - pllliiizzzzzz, CZEKAMY 👍👍👍👍👍👍

@Bombisz jest dzisiaj wpisana na BETE, ale mało sie udziela. Jesli działa zza krzaków to niech wie, że za nia rowniez trzymamy ✊✊✊✊

@mala87 dzisiaj BETA. Wiemy jak sie denerwujesz. Jesteśmy z Toba 😍😍😍😍

@curly87 nasza nowa kolezanka tez dzisiaj betuje. Trzymamy kciuki✊✊✊✊ bez wzgledu na wynik zostan z nami 😘😘😘

Gratulujemy @Dakita30 jej hstoria pokazuje, ze warto walczyć. Bierzemy z Ciebie przykład 😍😍😍😍

@Skarbulenka WYTRWAŁOŚCI, jesli jeszcze nie urodziłas, to zapewne niedlugo nastąpi. MYŚLIMY O TOBIE 💙💙💙💙

@Pala GRATULUJEMY !!!!!!

Miłego dnia 😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋
Dzięki wielkie... krew już upuszczona teraz wielkie czekanie do 14stej;) Ps. Mąż już zapowiedział: nie krzycz na mnie jak wrócę z pracy;( ;)

reklama
Może i na mnie czeka gdzieś lepsze miejsce, może w końcu nadejdzie lepszy czas :-)
2020 jakie to futurystyczne ;-) jak Odyseja Kosmiczna 2020 :-D

W dniu bety miałam krótką rozmowę z doktor, oni tutaj totalnie lekceważą immunologię, usłyszałam, że agresywny układ immunologiczny jako przyczyna niepowodzeń to tylko moja teoria... i dostałam skierowanie na laparoskopię... chyba muszę sama ogarnąć ten temat w Polsce i przepisać sobie i mężowi suplementację ;-) ;)
A gdzie podchodzisz ?

Do góry