reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aduś :-) z samego rańca to o której?? planuje wyjechać około 8smej, oczywiście przez wzgląd na psinkę, bo przyzwyczajona o tej porze na spacer chodzić, więc byłabym w Gdańsku około 10tej. Rany - to już zaraz! Wiedziałam,że pęcherzyki będą super w sam raz :-) 18 stego będziesz prawie tydzień po, maluszki będą już z Tobą, szykuje nam się spotkanie w większym gronie :-) ... no a ja niedługo pierwszy zastrzyk :szok:
poniedziałek 7 stycznia :-) Aduś pick up, Madzialenak ❤ - trzymam kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&&​

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak - chyba dla wielu z nas to będzie bardzo długi weekend, ja mam dużo pracy, a nie mogę sobie miejsca znaleźć, chodzę z kąta w kąt i myślę... Trzymam kciuki za mocne ślicznie bijące serduszko! :)
Aduś, to rzeczywiście idziemy łeb w łeb, tylko ja mam mniejsze pęcherzyki na razie, super, że masz tak dużo pęcherzyków, trzymam mocno kciuki :) Ja jutro mam wizytę i też się dowiem wszystkiego. Mi trochę podniosło się ciśnienie przez te wszystkie leki, więc mam już zredukowany encorton do 1/2 tabletki. Ale może łyknę dziś jeszcze pół jeśli ma pomóc w zagnieżdżeniu się...

Dziewczyny mam wyniki:
24 dpt
beta 4 718,50
progesteron - 25

Kurczę progesteron spadł, biorę 3 razy po 6 tabletek dopochwowo. Może mam zwiększyć, co o tym myślicie?

Aduś rewelacja, pęchole rosną tak jak Ci mówiłyśmy. Ale będą z nich piękne zarodeczki :tak:. Ja nie brałam encortonu tylko metypred, który ma takie same działanie i biore go od dnia transferu 2x1 tabletka. No to 7.01 to nasz wielki dzień.

madzialenak twoja betka jest super :-)tez chcę taką :-p a progesteron mimo iż spadł to jest moim zdaniem ok, nie powinnaś sama decydować o zwiększaniu dawki :confused: może do lekarza napisz jak masz wątpliwości
Gotadora 7mego mam pickup o 8.20 więc wychodzić będe pewnie między 10-11. Natomiast 18tego będzie mój 6dpt blastków a w Invikcie wtedy robi się drugą werkę na której jest już wszystko wiadomo:zawstydzona/y: ja na samą myśl się boje.. a następnego dnia 19tego będą urodzinki mojego M.. apropos transfer będzie mi chyba twoja doktorka robić bo ma dyżur w następną sobotę

reklama
madzielanek dziwne u mnie też podają ng/ml a widzisz zupełnie inne normy :confused: a ile po aplikacji leku robiłaś badanie bo tak jak ci pisałam niby po 1.5-2 godzinach się powinno wtedy niby to co aplikujemy się wchłania całkiem .. chyba :sorry2:

Do góry