agulla84
Fanka BB :)
Cześć kochana co u Ciebie ?
808, a Ty badalas ? Jaki masz wynik ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
808, a Ty badalas ? Jaki masz wynik ?
Z badań genetycznych dziewczynaBędzie chłopak jak nic
Wiem że porozumienie rezydentów i izby zajęły się ta dziewczyna...A widziałaś ten filmik, na którym studentka medycyny obraża jakąś biedną kobiecinę z Ukrainy? Kobieta za chlebem przyjechała, języka nie rozumiała a ta ją tak zgnoiła, że się w pale nie mieści Takie nam pokolenie lekarzy rośnie
Cześć kochana co u Ciebie ?
Hej. Miło, że pamiętasz o mnie podeszłam do punkcji i pobrali tylko dwa kompleksy. Jutro będą dzwonić czy w ogóle się zaplodnily.
ale jak przeliczyc dawke ovitrellu?
wzielam pol ampulki o pojemnosci 250mg/0.5ml...
Ona tylko widziałam wynik ana i komórek nk . Mówiła ze możemy pójść na skróty i spróbować podejść do transferu na lekach które rozpisze , myśle ze chodzi jej o jakiś encorton i heparynę . Ale to już będę z nią rozmawiać bo mieliśmy się zastanowić czy ta droga czy najpierw badania MLR i CBA itd..
0.5 to pojemnosc, więc tego nie bierzesz pod uwagę.
250mg to wg ulotki ok 6500IU, więc połowa z tego to 3250 iU i tyle wpisujesz do kalkulatora. Waga w kg i ilość dni od zastrzyku
O
no to wyszło:
Die Werte liegen zwischen 18 IU/liter
und 13 IU/liter