reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wy robicie świąteczne rzeczy a ja kapelusz dla chrześniaka ;d ma być czarnoksiężnik to będzie :-D

Załączniki

• C028C22A-1E2B-47F6-8E3B-929928388C0B.jpeg
    C028C22A-1E2B-47F6-8E3B-929928388C0B.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 90
No własnie ja sie zastanawiam czy podczas stymulacji bede mogła cwicyc, troche sie boje ze pecherzyki popekaja

będę w Polsce w trakcie stymulacji krótko po transferze i nie mam nigdzie blisko na siłownie ani nawet żadnego roweru :-/ za to mam nadzieje ze na nartach będę mogła śmigać ?

Jakie macie doświadczenie z tym dziewczyny??

Dziewczyny...
Od ponad 2 lat staramy się z mężem o dziecko. On słaba morfologia przy dobrej ilości, rok leczenia bakterii i zapalenie prostaty. Później dalej bez sukcesu, w końcu 2 nieudanie IUI. W międzyczasie zrobiłam test na przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wyszły mocno dodatnie (+++) (oczywiście lekarze prowadzący robią tylko standardowe badania). Po 2 próbach podeszliśmy do pierwszego ICSI: dwa zarodki 2AA i jeden 1AA. Dzisiaj jest 8 dzień po transferze 5 dniowej blastocysty, nie wytrzymaliśmy i zrobiłam badania HCG, wyszło 51... Czy to oznacza że jestem w ciąży ? Czy HCG jest za małe ? Za 2 dni znowu zrobię badanie. Płaczę i nie mogę w to uwierzyć.
Gratulacje:-) Trzymam kciuki za piękny przyrost [emoji123][emoji110]

reklama
Do góry