reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy dr F usuwał mi pierwszą ciąże 11 lat temu i nigdy nie zapomnę tego nazwiska :-( tylko nie jestem pewna czy on tam jeszcze jest ? Jeśli chodzi o podejście do pacjentki to dr R. Klim. jest poprostu super, szczerze go polecam, dowiedz się może czy on jeszcze pracuje w wojewódzkim, napewno pracuje w przyszpitalnej przychodni

lawendowy ja mieszkam w domu który kiedyś należał do babci dr W. :-)no i kupił niedawno dom blisko mnie.. słyszałam że on jest na Klinicznej ordynatorem chyba, był zawsze b.dobrym gienem ale jak jest teraz to nie wiem

Aduś, czy był zawsze, to nie wiem. Ja miałam "przyjemność" być u niego na wizycie, jak okazało sie, że nie mogę mieć elektrokauteryzacji w Invikcie. Prof kazał mi do niego iść po skierowanie do szpitala, bo było już ugadane, że operacje będę mieć na Klinicznej.
Jedna rzecz, która utkwiła mi w pamięci do dzisiaj, to to, że wybitny specjalista, prof W, uważa, że najlepszy wiek do rodzenia dzieci to wiek... 13 lat.
Ręce mi opadły!!!

Lawedowy o cholera :szok: to dał czadu!! może on coś odkrył czego inni jeszcze nie :confused: Ja osobiście nigdy u niego nie byłam, znam tylko opinie osób które prowadziły u niego kiedyś ciąże, dlatego że on pochodzi z moich stron ale to było ładnych pare lat temu

Aduś, szczerze wątpię, żeby dokonał odkrycia na miarę nagrody nobla.
On po prostu znał taki przypadek z autopsji. 13-latka rodziła u niego w szpitalu i tak dzielnie to zniosła. Rewelacja. Tylko po czasie dodał, że rodzice wyrzucili ja z domu, ojca dziecka brak. Jak dla mnie to żadna rewelka, tylko patologia.

Aduś, Madzia dziękuję za ciepłe słowa i dodanie otuchy :)
Musimy jakoś zaczarować ten rok 2013 :)
Ja sprawdzam czasem różnych specjalistów na znanylekarz.pl, zdarzają się czasem machlojki, tzn. że znajomi powpisują, ale w dużej mierze opinie o lekarzach się sprawdzają - wrzuciłam sporo nazwisk i pokrywały się z moimi odczuciami. Pewnie, że zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony/ albo na odwrót, zadowolony, wśród rzeszy innych, ale trzeba patrzeć na większość opinii... Może kogoś znajdziesz tam, Madzia, z Trójmiasta. Trzeba wrzucić np. ginekolog gdańsk albo konkretne nazwisko, najlepiej też z miastem - i zobaczysz opinie wielu wielu osób.
A z tymi innymi lekami do dla mnie na razie czarna magia... Biorę Gonal, Folik i Enterox i nie mam pojęcia o tych innych. Pewnie dowiem się w swoim czasie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry