PięknieDziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi
Przykro mi
reklama
Przykro mi, a tak wierzyłam ze może jednak... przytulamNiestety moja beta to 4.8 czyli ciaza biochemiczna
Dziękuję na pewno życzę Ci tego z całego serca.Gratulacje!!!
Potrzeba dobrych wiadomości na forum, to podnosi na duchu. Pamiętam jak ja oplakiwalam nieudany transfer i w tym samym dniu jeszcze dwie dziewczyny testowały, obie miały pozytywną betę. Dało mi to nadzieję, że ja też kiedyś zobaczę inny wynik niż 0
Netiaskitchen
Fanka BB :)
@Mała2705 gratulacje!!! Nareszcie jakiś good news dzisiajDziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi
Przykro mi
S
sok12
Gość
[/QUOTE]
Przechodziłam to samo kochana 3 tygodnie temu... Trzymaj sięNiestety moja beta to 4.8 czyli ciaza biochemiczna
Dziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi
Gratulacje
Czarna1985
Przechodziłam to samo kochana 3 tygodnie temu... Trzymaj się ❤
[/QUOTE]
Boze czasami mysle jakie te zycie niesprawiedliwe. Dlaczego musimy tak cierpieć
[/QUOTE]
Boze czasami mysle jakie te zycie niesprawiedliwe. Dlaczego musimy tak cierpieć
Liliana87
Bardzo mi przykro. Przytulam mocno..Niestety moja beta to 4.8 czyli ciaza biochemiczna[emoji24][emoji24][emoji24]
Liliana87
Ja mam. Napisz do mnie gdzie wyslać, jutro po pracy mogę pojsc na pocztę.Ma może któraś z Was do sprzedania opakowanie luteiny pod językową. W poniedziałek miałam mieć wizytę Ale mi odwołali. A w klinice życzą sobie 200 zł za wystawienie recepty, bo musi być wystawiona na wizycie. Kurde ale się wkurzylam[emoji36][emoji36][emoji36]
reklama
Basik12
Zaangażowana w BB
Dziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi
Piękna beta teraz czekamy na przyrosty
Podziel się: