Netiaskitchen
Fanka BB :)
Boże jak mi przykro... Straszny dziś dzien mamy...Niestety moja beta to 4.8 czyli ciaza biochemiczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże jak mi przykro... Straszny dziś dzien mamy...Niestety moja beta to 4.8 czyli ciaza biochemiczna
Jestem z tobą przykro mi...Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
O boze .... jak oni ciągną kasę masakra , mało juz płacimy im w głowie sie nie mieści U mnie na szczęście to juz jest w cenie procedury wiec wypisują co trzeba .Ma może któraś z Was do sprzedania opakowanie luteiny pod językową. W poniedziałek miałam mieć wizytę Ale mi odwołali. A w klinice życzą sobie 200 zł za wystawienie recepty, bo musi być wystawiona na wizycie. Kurde ale się wkurzylam
Przykro mi przytulasyMamy jeszcze 4 mrozaczki(3 dobrej jakosci i 1 slabszej) To jest moje 3 poronienie. Czyli cos jest ze mną nie tak. Robili mi duzo badan ale wszystko wychodzi ok. To w czym problem
Przykro miNiestety moja beta to 4.8 czyli ciaza biochemiczna
Zmienili to w czwartek i teraz każą sobie płacić. Ręce mi opadły jak tak można, nie dość że tyle pieniędzy zostawiamy to jeszcze cos takiego. Biorę tylko pod językową [emoji26]
Dziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi
Przykro mi
Dziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi
Jest [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]dzięki Bogu [emoji120]