reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony, Lawendowy sen wielkie dzięki za informację, w ogóle mi to brakuje słów, bo politycy płaczą że nie ma przyrostu naturalnego, ale gdy człowiek chce mieć potomstwo, to nie ma refundacji na leczenie niepłodności, czy też na recepty. Po prostu szlag mnie trafia. Jakby lekarze nie wiedzieli ile kosztują leki które przepisują ja za samą luteinę miałam zapłacić 500zł:no:

Buziulek a Ty się leczysz w Invikcie Gdansk? ja tam zawsze mialam luteine z refundacja, raz dostalam bez to wrocilam sie do nich jak zauwazyla babka w aptece i kazalam poprawiac na ryczalt i poprawil lekarz. Trzeba na to uwage zwracac juz na wizycie :no:

Lawendowy sen, Madzialenak, Sony, ja miałam betadine, wzięłam tylko dwa czopki, Unidox,4 op. estrofem, flamexin (wziełam tylko 1) 8 op. luteina dopochwowa, 6 op. luteina podjęzykowa. Mam nadzieję, że będą na następny raz:)

Lawendowy Sen zapytałam doktora, mało tego powiedziałam, że Ty miałaś refundowane a on na to tak, "ale Pani ........ nie ma przysadki więc mogłem dać ze zniżką". Aby mieć refundację trzeba mieć np. udowodnione wynikami badań ryzyko wystąpienia trombofilii.

Ostatnia edycja:
Aduś 16 no widzisz a mi mój lekarz powiedział, dr szcz, że nie może wystawić na ryczałt:wściekła/y: że wystawianie recept nie zależy od tego czy pacjent jest ubezpieczony tylko czy lekarz w prywatnej klinice ma uprawnienia do wystawiania recept na ref.

reklama
Do góry