reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super!!! kochana odezwe sie do Ciebie blizej grudnia to mi podpowiesz jak to się bada? Ja mam tylko podskornie accofil 1/3 ampułki tak jak Ty.. Zastanawiam się jak to się bada bo mam zaczac od 1dpt.. czyli podaje się podskornie rano wtedy po 3 dniach bada morfologie? Czyli jak 3dpt rano podam 3cia dawkę to wtedy jadę na morfologie w tym 3dpt? Czy powinnam podawać bliżej wieczora od 1dpt i wtedy zbadać pierwszą morfologie w 4dpt rano, wysłać mailem i czekac na odpowiedź przed wieczorną dawka?? Nie wytłumaczyl mi docent aż takich szczegółów więc się zastanawiam.. Chętnie usłyszę wszelkie podpowiedzi :Djas e
Jasne jak coś to pisz na priv wszystko Ci opowiem bo to taka czarna magia :)

Dziś 9dpt - beta wyszła 0,00 i tak od 2 lat. [emoji24][emoji24][emoji24]Więc jak to ktoś tu powiedział kupa kasy poszła... W p.. du. Mam zrobić receptywnosc endometrium kolejne ok 2000zl potem w następnym miesiącu znowu transfer (będzie taniej - dobre [emoji3525], bo 1 zamrożony) czyli kolejna kasa.. I brak pewności że się uda... Nie wiem czy sobie jeden miesiąc nie odpocząć.. Psychicznie i portfelowo.. Wszystko podobno super zarodki itd itd... I co i teraz okazuje się że mój organizm albo nie umie ich utrzymać albo sam je zabija... [emoji26][emoji26][emoji26][emoji21][emoji21] Czy ktoś miał to badanie? Ono coś da??? O co chodzi? Nawet nie mam siły się upić... [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]
Kochana przytulam Cię z całych sił !!! Nie poddawaj się, jeśli czujesz,że potrzebujesz czasu to odpocznij. Miesiąc to nie dużo, nie rób nic w pośpiechu.

reklama
Może być że biopsja u Ciebie obudziła endo :) Ja przed 3cim udanym transferem mialam histeroskopie podczas której lekarz mnie 'zadrapal' Może to u mnie też właśnie pomogło :D Teraz jak pytałam nie chcą mi tego scratchingu zrobić bo w badaniu receptywnosci wyszło za wysokie NK więc endo mam już bez scratchingu nadreceptywne...
A powiedz mi kochana o tym drapaniu.. czy ten streczing robi się przed samym transferem? Czy w jednym cyklu przed? Zastanawiam się, bo teraz mi przy histwroskopii dr zrobila a nie wiem czy transfer bedzie pod koniec grudnia czy w styczniu.. czy bede musiala sam syreczing zrobic jeszcze raz.

Do góry