Nie na wyrok tylko na wysoką betę! Tak tu sie mówiDzięki za odpowiedź. Okres powinien u mnie wystąpić za ok 6 dni, więc zaczęłam się zastanawiać wczoraj o co chodzi. Właśnie miałam zastrzyk z prolutex (mój mąż to świetna siostra) i myślałam że mi przeszło a tu dalej tak samo jak wczoraj dół brzucha i w krzyżu. Ale masz rację nie napalam się już.... Czekam dalej na wyrok ☹
reklama
nadzieja xxx
Fanka BB :)
Hej ja mam tak samo boli dół brzucha i krzyża tez czekam na wyrok do godziny 18 najgorszy czas oczekiwaniaDzięki za odpowiedź. Okres powinien u mnie wystąpić za ok 6 dni, więc zaczęłam się zastanawiać wczoraj o co chodzi. Właśnie miałam zastrzyk z prolutex (mój mąż to świetna siostra) i myślałam że mi przeszło a tu dalej tak samo jak wczoraj dół brzucha i w krzyżu. Ale masz rację nie napalam się już.... Czekam dalej na wyrok [emoji3525]
Też mam bardzo lekki sen i problemy aby całą noc przespać bez przerw. I kuźwa wszystko słyszę przez sen.Wybudzają mnie nawet bączki (za przeproszeniem dziewczynki) mojego męża - drę na niego japę w nocy, a on mówi, że to nie on.Nieeee, sąsiad wpadł, spierdział się i uciekłPadłam i leje [emoji23][emoji23][emoji23] niezły patent . Ja nawet widzę światło z telefonu który leży ekranem na podłodze [emoji23] mój w szoku ze takie rzeczy mnie budzą
Ciężko u mnie z pozytywnym nastawieniem... "wyrok" - ciężko uwierzyć że w końcu może być wysoka (beta) tyle prób... Jak to się stało że dopiero wczoraj was znalazłamNie na wyrok tylko na wysoką betę! Tak tu sie mówi
A od dawna masz takie obiawy??? Do dziś do 18??? Emocje pewnie sięgają zenitu.. Trzymam mocno kciukiHej ja mam tak samo boli dół brzucha i krzyża tez czekam na wyrok do godziny 18 najgorszy czas oczekiwania
ilmenau
Kurcze dzieki a jak sie do tego przygotowac ? To musimy jakos niedlugo zrobic. Jutro zadzwonie do kliniki. Jeszcze raz wielkie dzieki
Do badań z krwi nie musisz się przygotowywać, nawet nie musisz być na czczo. Co do badań z nasienia to nie wiem czy tam jest jakaś abstynencja wymagana, w klinice pewnie powiedzą.
Liliana87
Mnie tez budzi wszystko, szczegolnie bąk jak mąż przez sen puszcza :/ łącze się z Wami w bólu. Próbowałam już wszystkiego. Tylko relanium mi pomaga ( a i tak nie zawsze). Chyba mamy za "pełne" głowy. Dziś dla przykładu, koteł obudził mnie o 3.30 i ament. Koniec spania. Po 6 przymknęlam na chwile oczy, ale tylko dlatego,ze jestem na elkłanto (L4)... a tak o 5.50 budzik do pracy. Chodze jak zombi.Padłam i leje [emoji23][emoji23][emoji23] niezły patent . Ja nawet widzę światło z telefonu który leży ekranem na podłodze [emoji23] mój w szoku ze takie rzeczy mnie budzą
Liliana87
Trzymam kciuki !Hej ja mam tak samo boli dół brzucha i krzyża tez czekam na wyrok do godziny 18 najgorszy czas oczekiwania
Aneczka85_01
Też mam bardzo lekki sen i problemy aby całą noc przespać bez przerw. I kuźwa wszystko słyszę przez sen.Wybudzają mnie nawet bączki (za przeproszeniem dziewczynki) mojego męża - drę na niego japę w nocy, a on mówi, że to nie on[emoji23].Nieeee, sąsiad wpadł, spierdział się i uciekł
Mój mąż pracuje za granica.. także ten. Już nie budzi mnie to ze przewraca się na bok [emoji23] ale jak wraca do domu to wogole tragedia . A nie daj Boże jak sięga po butelkę z woda w nocy to już mam po spaniu
reklama
Aneczka85_01
Mnie tez budzi wszystko, szczegolnie bąk jak mąż przez sen puszcza :/ łącze się z Wami w bólu. Próbowałam już wszystkiego. Tylko relanium mi pomaga ( a i tak nie zawsze). Chyba mamy za "pełne" głowy. Dziś dla przykładu, koteł obudził mnie o 3.30 i ament. Koniec spania. Po 6 przymknęlam na chwile oczy, ale tylko dlatego,ze jestem na elkłanto (L4)... a tak o 5.50 budzik do pracy. Chodze jak zombi.
Już myślałam ze tylko ja jestem nienormalna a widzę ze jest nas więcej [emoji23]
Podziel się: