reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki za odpowiedź. Okres powinien u mnie wystąpić za ok 6 dni, więc zaczęłam się zastanawiać wczoraj o co chodzi. Właśnie miałam zastrzyk z prolutex (mój mąż to świetna siostra) i myślałam że mi przeszło a tu dalej tak samo jak wczoraj dół brzucha i w krzyżu. Ale masz rację nie napalam się już.... Czekam dalej na wyrok ☹
Nie na wyrok tylko na wysoką betę! Tak tu sie mówi 😜

reklama
Dzięki za odpowiedź. Okres powinien u mnie wystąpić za ok 6 dni, więc zaczęłam się zastanawiać wczoraj o co chodzi. Właśnie miałam zastrzyk z prolutex (mój mąż to świetna siostra) i myślałam że mi przeszło a tu dalej tak samo jak wczoraj dół brzucha i w krzyżu. Ale masz rację nie napalam się już.... Czekam dalej na wyrok [emoji3525]
Hej ja mam tak samo boli dół brzucha i krzyża tez czekam na wyrok do godziny 18 najgorszy czas oczekiwania

Padłam i leje [emoji23][emoji23][emoji23] niezły patent . Ja nawet widzę światło z telefonu który leży ekranem na podłodze [emoji23] mój w szoku ze takie rzeczy mnie budzą
Też mam bardzo lekki sen i problemy aby całą noc przespać bez przerw. I kuźwa wszystko słyszę przez sen:mad:.Wybudzają mnie nawet bączki (za przeproszeniem dziewczynki) mojego męża - drę na niego japę w nocy, a on mówi, że to nie on😂.Nieeee, sąsiad wpadł, spierdział się i uciekł8-)

Kurcze dzieki a jak sie do tego przygotowac ? To musimy jakos niedlugo zrobic. Jutro zadzwonie do kliniki. Jeszcze raz wielkie dzieki :)

Do badań z krwi nie musisz się przygotowywać, nawet nie musisz być na czczo. Co do badań z nasienia to nie wiem czy tam jest jakaś abstynencja wymagana, w klinice pewnie powiedzą.

Padłam i leje [emoji23][emoji23][emoji23] niezły patent . Ja nawet widzę światło z telefonu który leży ekranem na podłodze [emoji23] mój w szoku ze takie rzeczy mnie budzą
Mnie tez budzi wszystko, szczegolnie bąk jak mąż przez sen puszcza :/ łącze się z Wami w bólu. Próbowałam już wszystkiego. Tylko relanium mi pomaga ( a i tak nie zawsze). Chyba mamy za "pełne" głowy. Dziś dla przykładu, koteł obudził mnie o 3.30 i ament. Koniec spania. Po 6 przymknęlam na chwile oczy, ale tylko dlatego,ze jestem na elkłanto (L4)... a tak o 5.50 budzik do pracy. Chodze jak zombi.

Też mam bardzo lekki sen i problemy aby całą noc przespać bez przerw. I kuźwa wszystko słyszę przez sen:mad:.Wybudzają mnie nawet bączki (za przeproszeniem dziewczynki) mojego męża - drę na niego japę w nocy, a on mówi, że to nie on[emoji23].Nieeee, sąsiad wpadł, spierdział się i uciekł8-)

Mój mąż pracuje za granica.. także ten. Już nie budzi mnie to ze przewraca się na bok [emoji23] ale jak wraca do domu to wogole tragedia . A nie daj Boże jak sięga po butelkę z woda w nocy to już mam po spaniu

reklama
Mnie tez budzi wszystko, szczegolnie bąk jak mąż przez sen puszcza :/ łącze się z Wami w bólu. Próbowałam już wszystkiego. Tylko relanium mi pomaga ( a i tak nie zawsze). Chyba mamy za "pełne" głowy. Dziś dla przykładu, koteł obudził mnie o 3.30 i ament. Koniec spania. Po 6 przymknęlam na chwile oczy, ale tylko dlatego,ze jestem na elkłanto (L4)... a tak o 5.50 budzik do pracy. Chodze jak zombi.

Już myślałam ze tylko ja jestem nienormalna a widzę ze jest nas więcej [emoji23]

Do góry