Tak, najtrudniejsze jest czekanie. Zycze ci żebys to przeszla spokojnie✌A ja trzymam kciuki za Ciebie. Sikacz oszukał niejedną tu osobę i tego Ci życzę bardzo!!! Ty pewnie już nie wierzysz, ale ja dopóki nie ma bety nie uwierzę że się nie udało. Bądź dzielna, dzień bety to chyba najtrudniejszy dzień w całej procedurze...
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jedną,Dzięki za wyczerpującą odpowiedź z tą owu to pewnie bywa różnie po stymulacji wiec chyba poczekam do stycznia aż mi wszystko usiądzie na miejscu rzeczywiscie nie jest to jakos strasznie skomplikowane
Trzymam kciuki za Ciebie mocno dzisiaj ! Bedziesz miała podawane 2 blasty czy jedną?
Jedną. Przedostatnią. Z 6.doby, oznaczoną numerkami 5.2.1 jeśli komuś coś to mówi no ja mam mieszane uczucia, no ale oprócz niej, została nam już tylko 3.2.2.Dzięki za wyczerpującą odpowiedź z tą owu to pewnie bywa różnie po stymulacji wiec chyba poczekam do stycznia aż mi wszystko usiądzie na miejscu rzeczywiscie nie jest to jakos strasznie skomplikowane
Trzymam kciuki za Ciebie mocno dzisiaj ! Bedziesz miała podawane 2 blasty czy jedną?
U mnie 12dpt 2 2dniowych sikacz negatywny wiec idę dzisiaj na bete tylko to potwierdzić. Mamy za to jedną zamrożoną blastocystę i staram się tego trzymać... Ostatnio nic sie nie udalo zamrozić a teraz jakos bezpiwczniej sie czuję Przeryczalam juz swoje wczoraj bo juz wiedzialam ze dupa z tego bedzie, więc w sumie przyjelam ten test bez emocji ale jak odstawie progesteron to sie pewnie zacznie huśtawka nastrojów..
Doprowadze się do porządku po tej stymulacji (4kg+) i podejdziemy do krio.
Trzymam kciuki za resztę ❤ Mam nadzieję że będę tu pechowym wyjątkiem w najbliższym czasie ✌ Kto jeszcze dzisiaj bada bete?
Och...
Oby jednak beta wyszła pozytywna
Jedną,
Jedną. Przedostatnią. Z 6.doby, oznaczoną numerkami 5.2.1 jeśli komuś coś to mówi no ja mam mieszane uczucia, no ale oprócz niej, została nam już tylko 3.2.2.
Powodzenia ❤
Nic mi to nie mówi ale blastocysta to juz i tak jest chyba sukces bo wiele zarodkow w ogole do takiego stadium nie jest w stanie dotrwac ... I czasem te najmniej rokujące zaskakująJedną,
Jedną. Przedostatnią. Z 6.doby, oznaczoną numerkami 5.2.1 jeśli komuś coś to mówi no ja mam mieszane uczucia, no ale oprócz niej, została nam już tylko 3.2.2.
nadziejaprzedewszystkim
Dziewczyny, szybka piłka - czy przed dzisiejszymi badaniami infekcyjnymi trzeba być na czczo? Kawy się chce jak diabli
Netiaskitchen
Właśnie wczoraj zrobiłam duże pranie, żeby mieć co prasować No i mam trochę zaległego szycia. Więc mam nadzieję, że jakoś dam radęTak, najtrudniejsze jest czekanie. Zycze ci żebys to przeszla spokojnie✌
Margit2018
Cza4nulka a co będzie synuś czy coreczka? Ķłucia też miałam koło 20tc.Cześć u Nas wszystko w porządku te bóle to na szczęscie nic groźnego z dzidziusiem wszystko w porządku czuć ruch dziecka
ilmenau
Właśnie coś nie daje znaku nie wiem czytałam że może tak być w 22 tygodniu gdyż mógł się odwrócić przodem a ma jeszcze na tyle miejsca że można nie odczuć jego ruchów
Ja dopiero o 25-26 tyg czułam ruchy codziennie, we wcześniejszych tygodniach to w zależności od tego jak dzidzia była ułożona
@Netiaskitchen kciuki zacisniete!!!
reklama
ilmenau
Dziewczyny, szybka piłka - czy przed dzisiejszymi badaniami infekcyjnymi trzeba być na czczo? Kawy się chce jak diabli
Jeśli pytasz o wirusologie (cytomegalia itp.) - na to nie musisz być na czczo, ja robiłam te badania popołudniu
Podziel się: