W 7dpt mialam 30. Ale ja biorę bardzo duzo luteiny. Wydaje mi się ze niestety spadl konktretnie teraz bo cycki już mniej mi dokuczają... I ból mam jak na @ więc juz sie nastawiam trochę na płacz.. przesrane mamy naprawdęA jak masz z progesteronem ??
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja też będę w przyszłym tygodniu robić 6dpt.Dla blastki powinno już być coś widać. Ja jakoś nie wierzę u siebie w późne implantacje, chociaż podobno czasem się zdarzają
30 jest ok, nawet bardzo oka dużo luteiny to znaczy ile jej bierzesz?W 7dpt mialam 30. Ale ja biorę bardzo duzo luteiny. Wydaje mi się ze niestety spadl konktretnie teraz bo cycki już mniej mi dokuczają... I ból mam jak na @ więc juz sie nastawiam trochę na płacz.. przesrane mamy naprawdę
nadzieja xxx
Co klinika to inaczej mi nie kazali kontrolować progresteronu zrobię sobie w piatek dla pewności jak będę robić bete a estradiol tez robicie?30 jest ok, nawet bardzo ok[emoji4]a dużo luteiny to znaczy ile jej bierzesz?
No jest ok ale o niczym nie świadczy 3×1 progesteronum besine i 3×1 luteiny 200. Plus estrofem. Przy poprzednim transferze bralam o połowę mniej i w terminie @ już mialam plamienia... Nie pamietam jaki wtedy mialam progesteron ale chyba ponizej 10....30 jest ok, nawet bardzo oka dużo luteiny to znaczy ile jej bierzesz?
Ogolnie to już mnie ch*j trafia. Naprawdę nie chcę tej bety badać
Mam nadzieje że Ci sie uda i trzymam kciuki za zdrowie psychoczne wszystkich lasek po transferach bo naprawdę można dostać paranoi
Netiaskitchen
Tak, robię za każdym razem, ale z niego najmniej wynika. Tylko raz zmniejszali mi dawkę estrofemu po tym jak poziom doszedł do 3000. Poza tym oscyluje między 800 a 2000Co klinika to inaczej mi nie kazali kontrolować progresteronu zrobię sobie w piatek dla pewności jak będę robić bete a estradiol tez robicie?
Ostatnia edycja:
Netiaskitchen
To jakoś strasznie dużo to nie jest, ale poziom naprawdę spoko. Jasne, że od progesteronu zależy dużo mniej niż od innych czynników, ale akurat na jego poziom możemy same coś poradzić, więc staram się go pilnować. Chociaż tyle można zrobić... No ja transfer mam jutro. To będzie mój 5. transfer w życiu, a 3. od porodu. No i jakoś boję się dużo bardziej niż ostatnio, pewnie dlatego, że to nasz przedostatni mrozaczek...No jest ok ale o niczym nie świadczy 3×1 progesteronum besine i 3×1 luteiny 200. Plus estrofem. Przy poprzednim transferze bralam o połowę mniej i w terminie @ już mialam plamienia... Nie pamietam jaki wtedy mialam progesteron ale chyba ponizej 10....
Ogolnie to już mnie ch*j trafia. Naprawdę nie chcę tej bety badać
Mam nadzieje że Ci sie uda i trzymam kciuki za zdrowie psychoczne wszystkich lasek po transferach bo naprawdę można dostać paranoi
Ja estradiol tylko badalam przed punkcją, teraz już nie kazali. W ogóle dziwią mnie te różnice w postępowaniu klinik. Nie wiem czy msm teraz myslec ze ktos sie mną zle zajął czy gdzie indziej są nadgorliwi lekarzeCo klinika to inaczej mi nie kazali kontrolować progresteronu zrobię sobie w piatek dla pewności jak będę robić bete a estradiol tez robicie?
Netiaskitchen
Różne drogi prowadzą do celu. Nadgorliwi lekarze to więcej wydanej przez nas kasy,a nie zawsze potrzebnie. Za mało badań to z kolei ryzyko, że coś można przeoczyć i się nie uda. Ciężko w tym wszystkim o złoty środekJa estradiol tylko badalam przed punkcją, teraz już nie kazali. W ogóle dziwią mnie te różnice w postępowaniu klinik. Nie wiem czy msm teraz myslec ze ktos sie mną zle zajął czy gdzie indziej są nadgorliwi lekarze
Ostatnia edycja:
Tak, rozumiem to... My nie mielismy żadnych wiem znam ten ból. Teraz nawet nie zadzwonilam zeby siw dowiedziec czy cos sie udalo zamrozic bo ograniczam do minimum zle wiadomosci...To jakoś strasznie dużo to nie jest, ale poziom naprawdę spoko. Jasne, że od progesteronu zależy dużo mniej niż od innych czynników, ale akurat na jego poziom możemy same coś poradzić, więc staram się go pilnować. Chociaż tyle można zrobić... No ja transfer mam jutro. To będzie mój 5. transfer w życiu, a 3. od porodu. No i jakoś boję się dużo bardziej niż ostatnio, pewnie dlatego, że to nasz przedostatni mrozaczek...
reklama
bazylia128
To kiedy masz transferJa też będę w przyszłym tygodniu robić 6dpt.Dla blastki powinno już być coś widać. Ja jakoś nie wierzę u siebie w późne implantacje, chociaż podobno czasem się zdarzają
Podziel się: