reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak z moim ginekologiem pogratulowal i kazał przyjechać za tydzień. A progesteronu nie skomentował. A ja od zmysłów wychodzę....
Mój tez nie był zachwycony i powiedział ze zrobiłam tym problem sobie i jemu i ze musi się do tego jakoś odnieść wiec zwiększa mi dawkę luteiny. Zdaje sobie sprawę ze ma mnóstwo pacjentek ale jednak liczyłam na wyrozumiałość i odrobine empatii. Trudno. Ważne ze zwiększyłam i nie wiem co Tobie teraz doradzić bo to dziwne ze nie było żadnego komentarza.

reklama
Mój tez nie był zachwycony i powiedział ze zrobiłam tym problem sobie i jemu i ze musi się do tego jakoś odnieść wiec zwiększa mi dawkę luteiny. Zdaje sobie sprawę ze ma mnóstwo pacjentek ale jednak liczyłam na wyrozumiałość i odrobine empatii. Trudno. Ważne ze zwiększyłam i nie wiem co Tobie teraz doradzić bo to dziwne ze nie było żadnego komentarza.

A jaki masz Ty ten wynik?

Dziewczyny które lecza się u dr P. mam do was pytanie. Mam wizytę pod koniec grudnia i teraz się zastanawiam czy nie lepiej sobie zarezerwować już druga wizytę jak by była potrzeba, bo boję się, że znowu będę 3 miesiące czekać na następną. Co o tym myślicie?
Ja dokladnie tak zrobilam :) Na poczatku września zapisałam się na 28 października bo na wtedy juz miałam bilety do Polski. Tydzień później pomyslalam o co jeśli druga przed transferem będzie potrzebna. więc zadzwoniłam i na 20 grudnia dodatkowo się zapisałam bo wiedziałam że na świeta będę.. W poniedziałek doktor powiedział że druga wizyta jest mi nie potrzebna bo wie co robić, jak leczyć i jak będzie reszta wyników wysłać mu na maila i on odpisze dawkowanie leków itp..Nawet receptę najprawdopodobniej mi wyśle. Także zapisz się w razie czego, tylko teraz terminy wolne chyba drugi koniec stycznia dopiero. Ja najprawdopodobniej będę zwalniać termin na 20 grudnia. co jakis czas się zwalniają poza tym ;)

Kompletnie nic nie czuję, wszystko jest inaczej za każdym transferem. Raz jestem pełna nadzieji a zaraz potem widzę swój brzuch w siniakach i sobie myślę, że bym to wszystko jeb...a i dała sobie spokój. Potem się uspokajam i mówię sobie, że i tak się nie poddam. i takie jazdy mam od paru dni już :oops: . Czas do psychiatry sie udać chyba:D
Jupi..nie jestem sama:)
Mysle fredka ze przy postępującej dobrej zmianie kolo 2026 dostaniemy sie do specjalisty :)

Tak z moim ginekologiem pogratulowal i kazał przyjechać za tydzień. A progesteronu nie skomentował. A ja od zmysłów wychodzę....
Poczytaj sobie w historii forum posty @Mieciu85 . Ona też miała niski progesteron w ciąży.

Ostatnia edycja:
Ile razy robicie bhcg? Przy pozytywnym wyniku i prawidłowych przyrostach, 120proc na 48h? Zrobiłam 8dpt, 10dpt i 13dpt, teraz mam zalecenie zrobić dopiero 21dpt. Moje wcześniejsze objawy ustąpiły w 13dpt, tylko śpię więcej i głowa mi zaczyna swirowac. Niby mam dziś usg, ale boję się że zeswiruje jak nie będzie nic widać....
Ja chyba nie wierzę, że mogę być wreszcie w ciąży, po tym wszystkim

Ostatnia edycja:
Ile razy robicie bhcg? Przy pozytywnym wyniku i prawidłowych przyrostach, 120proc na 48h? Zrobiłam 8dpt, 10dpt i 13dpt, teraz mam zalecenie zrobić dopiero 21dpt. Moje wcześniejsze objawy ustąpiły w 13dpt, tylko śpię więcej i głowa mi zaczyna swirowac. Niby mam dziś usg, ale boję się że zeswiruje jak nie będzie nic widać....
Ja chyba nie wierzę, że mogę być wreszcie w ciąży, po tym wszystkim
Ja też zrobiłam betę 3 razy i za każdym razem był przyrost około 160% i myślę że teraz zrobię w poniedziałek dopiero i to będzie 19dpt. Daj znać jak będziesz po usg :)

reklama
Do góry