Dzięki dziewczyny. Robię in vitro pierwszy raz. Chce w zgodzie z własnym sumieniem itd. Dzięki za szacunek. Będę spokojniejsza podchodząc i może tym zwiększę szanse. Zdecydowaliśmy, że spróbujemy pierwszy raz z trzema. Dużo się dowiemy i w razie czego przy kolejnych może więcej gdyby nie wyszło teraz i okazało się, że mamy słabe jajeczka czy kiepskie nasiona.
A powiedzcie jakie leki bierze się przy transferze mrozaczka? A i ten ananas to 2 dni przed i 2 dni po?
Jakie bierzecie jeszcze wspomagacze, witaminy itp? Mi mówiła tylko D3 I kwas foliowy.
Gdyby ktoś chciał jakiejś wiedzy odnośnie dofinansowań dla mazowieckiego woj. to może będę mogła coś podpowiedzieć.
Jeśli mogę do was dołączyć. Może do kalendarza. To jutro mam podgląd i chyba w poniedziałek punkcja
Powodzenia
reklama
jasne, probujcie. Każdy robi to co uważa za słuszne.A jakie dokładnie dofinansowania masz na myśli?
Uruchomiono dofinansowanie in vitro dla całego mazowieckiego dla osób które jeszcze nie korzystały.
Aariciaa
Zaangażowana w BB
Takie mają ceny w Invicta, niestetyLiczą za wszystko jak za zboże ! Mi za trzy telefony po transferze tzw opieka nad implantacja policzył 450 zł. Masakra I wogole mam wrażenie że naciagaja na kasę!
Netiaskitchen
Fanka BB :)
a gdzie można znaleźć jakieś szczegóły? Ja nie skorzystam, ale moja szwagierka wlasnie jest w trakcie diagnostyki i może być to dla nich super opcjaUruchomiono dofinansowanie in vitro dla całego mazowieckiego dla osób które jeszcze nie korzystały.
Netiaskitchen
a ile w PLN jest tego dofinansowania?Nich dzwoni EXPRESEM do Invimedu Wawa lub do Płocka do Gravidy czy na teraz mają jeszcze miejsca na kwalifikacje. Musi mieć np.2 lata niepłodności idiop. czynnik męski lub 3 nieudane iui lub zatkane jajowody lub endometriozę.
Tak, do stymulacji to jest cała gama różnych leków - już wcześniej pisałam, że przy I stymulacji to leki wyszły ok 5tys a przy II ok 1tys A po transferze teraz biorę neoparin, estrofem, progesteron bensins, acard, encorton, duphaston i relaniumDzięki dziewczyny. Robię in vitro pierwszy raz. Chce w zgodzie z własnym sumieniem itd. Dzięki za szacunek. Będę spokojniejsza podchodząc i może tym zwiększę szanse. Zdecydowaliśmy, że spróbujemy pierwszy raz z trzema. Dużo się dowiemy i w razie czego przy kolejnych może więcej gdyby nie wyszło teraz i okazało się, że mamy słabe jajeczka czy kiepskie nasiona.
A powiedzcie jakie leki bierze się przy transferze mrozaczka? A i ten ananas to 2 dni przed i 2 dni po?
Jakie bierzecie jeszcze wspomagacze, witaminy itp? Mi mówiła tylko D3 I kwas foliowy.
Gdyby ktoś chciał jakiejś wiedzy odnośnie dofinansowań dla mazowieckiego woj. to może będę mogła coś podpowiedzieć.
Jeśli mogę do was dołączyć. Może do kalendarza. To jutro mam podgląd i chyba w poniedziałek punkcja.
ilmenau
Biorę Esteofem 3x1, duphaston 3x1, luteina 100 3x1
Duphaston nie wychodzi we krwi, wg mnie wyniki masz ok. Ja przy podobnych wynikach nie musiałam nic zmieniać, ale wiadomo, dopytaj lekarza. Powiedz, że siostra/kuzynka/koleżanka poleciła ci zbadac, więc zrobiłaś razem z beta ale nie umiesz tego zinterpretować
Jak tam masz już wyniki?Tak, do stymulacji to jest cała gama różnych leków - już wcześniej pisałam, że przy I stymulacji to leki wyszły ok 5tys a przy II ok 1tys A po transferze teraz biorę neoparin, estrofem, progesteron bensins, acard, encorton, duphaston i relanium
reklama
ok. 5 tyś do 1 próby. do 3 pełnych procedur.a ile w PLN jest tego dofinansowania?
Podziel się: