reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już zaciskam kciuki [emoji1696] [emoji1696] [emoji1696]
[emoji7] [emoji3590]
dziewczyny wczoraj już ostatecznie podjeta decyzja ze bierzemy jednego babelka no i criotransfer mam w poniedziałek 4.11..... po 11....
kurcze czy możecie mnie wciągnąć na liste do kalendarza.... bedzie to moj pierwszy transfer.... jak się do nich przygotowujecie jakas dieta?
czy poprostu nie spinać sie z tym wszystkiem?....
trzymajcie kciuki...

reklama
I jeszcze na poprawę humoru wyślę Wam staraczkę gotową na dzisiejsze przyjęcie kropka ;)
P. S i tak wyglądałam lepiej niż mój małż w całym ekwipunku [emoji1787][emoji23] Dobrej nocki dla wszystkich. Tulę każdą z osobna i wszystkie razem;)
P.S 2 - te relanium daje niezle [emoji41]Zobacz załącznik 1039354
Powodzenia ☺️Super fotka ☺️☺️☺️

Jak to mówi moja ciotka: śmiesznie, co nie he he he.
U mnie w klinice idzie się bormalnie w swoim ubraniu i na sam transfer tylko dół ściągasz a po 10 min ubierasz. I nawet czepek Ci dali, kurde, to tylko u mnie taka wiocha w klinice chyba:-)
Trzymam kciuki
Kreacja, że hoho;) nie byle jak potencjalne mamusie muszą wyglądać;) mąż dostal płaszczyk, buciki, beret i nawet maseczke!
W ogole na sali powaga, prosze glosno powiedziec imie i nazwisko, teraz zrobię to, teraz tamto. Proszę zaczekać, pani embriolog sprawdzi czy cewnik pusty ;) jak pusty to mozna sie ubrac i pod ganinet zapraszam. Bez lezakowania po. Pelna profeska ;)

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Już wrzesień - kobietki, to będzie nasza jesie
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤
Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-29 sandra777.12 podglądanie pęcherzyków
2019-10-31 Apola BETA❤✊
2019-10-29 Liliana87 transfer ❤❤❤
2019-10-31 Netiaskitchen histeroskopia
2019-10-31 juchaa_87 BETA❤✊
2019-10-31 fredka84 BETA❤✊
2019-11-02 Zuzula2016 BETA❤✊
2019-11-02 sandra777.12 podglądanie pęcherzyków
2019-11-04 sandra777.12 Punkcja
2019-11-08 Witamitawegaminka USG❤❤❤
2019-11-12 Artemida90 decyzja o transferze
2019-11-13 goffa13 echografia 1 trymestru
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-11-28 Elizabeth68 USG❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

@sandra777.12 podglądanie pęcherzyków Trzymamy kciuki :*
Ale ale dobrze doczytalam? Poronilas czy zle czytam? Oby :( Boze kochany:( ktory tydzien i mowili jaka przyczyna? Jestem z Toba calym sercem trzymaj sie kochana. Nawet nie znam slow pocieszenia...

Dzięki dziewczyny. Robię in vitro pierwszy raz. Chce w zgodzie z własnym sumieniem itd. Dzięki za szacunek. Będę spokojniejsza podchodząc i może tym zwiększę szanse. Zdecydowaliśmy, że spróbujemy pierwszy raz z trzema. Dużo się dowiemy i w razie czego przy kolejnych może więcej gdyby nie wyszło teraz i okazało się, że mamy słabe jajeczka czy kiepskie nasiona.
A powiedzcie jakie leki bierze się przy transferze mrozaczka? A i ten ananas to 2 dni przed i 2 dni po? :)
Jakie bierzecie jeszcze wspomagacze, witaminy itp? Mi mówiła tylko D3 I kwas foliowy.
Gdyby ktoś chciał jakiejś wiedzy odnośnie dofinansowań dla mazowieckiego woj. to może będę mogła coś podpowiedzieć.
Jeśli mogę do was dołączyć. Może do kalendarza. To jutro mam podgląd i chyba w poniedziałek punkcja.

reklama
Dzięki dziewczyny. Robię in vitro pierwszy raz. Chce w zgodzie z własnym sumieniem itd. Dzięki za szacunek. Będę spokojniejsza podchodząc i może tym zwiększę szanse. Zdecydowaliśmy, że spróbujemy pierwszy raz z trzema. Dużo się dowiemy i w razie czego przy kolejnych może więcej gdyby nie wyszło teraz i okazało się, że mamy słabe jajeczka czy kiepskie nasiona.
A powiedzcie jakie leki bierze się przy transferze mrozaczka? A i ten ananas to 2 dni przed i 2 dni po? :)
Jakie bierzecie jeszcze wspomagacze, witaminy itp? Mi mówiła tylko D3 I kwas foliowy.
Gdyby ktoś chciał jakiejś wiedzy odnośnie dofinansowań dla mazowieckiego woj. to może będę mogła coś podpowiedzieć.
Jeśli mogę do was dołączyć. Może do kalendarza. To jutro mam podgląd i chyba w poniedziałek punkcja.
jasne, próbujcie. Każdy robi to, co uważa za słuszne. Leki przed i po transferze mamy zwykle różne. Troche to zależy od sytuacji, troche o lekarza i kliniki. Ja po transferze miałam ostatnio relanium, estrofem, duuuuużo luteiny i prolutex. A jakie dokładnie dofinansowania masz na myśli?

Do góry