reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak luteina 50 10 tabl i lutinusy 100 3 tabl dopochwowo. Ale najlepiej skonsultować się z lekarzem, który Cie zna.
Oczywiście, zastanawiam się jak rozmawiać z lekarzem który mi tego nie zlecił a ja boje się ze ten poziom jest zbyt niski. Lekarz który mnie prowadzi jest dosyć oschły i ciężko się z nim rozmawia.

To naprawdę super! Ja Do Gdyni mam dalej niż do Gdańska ale to już mała różnica jeśli kontakt z lekarzem taki dobry a klinika nie doi bez opamiętania.. powodzenia do bety :) A które to Twoje podejście w Gamecie? Jak ich embriologiczne labo ?
1 stymulacja, 2 transfer. Pierwszy, swiezy nieudany. Po stymulacji uzyskalismy łacznie 4 blastki AA;) niby najlepsze wedlug pani embriolog. Mamy jeszcze zamrozone procz zarodkow 3 komoreczki.
Generalnie z 6 dojrzalych komorek wyhodowano nam 4 do piatej doby. Nie wiem czy to dobrze czy zle, ale wazne, ze mamy jeszcze maly zapasik ;)

10 luteiny ? Dopochwowo luteiny 100? Dobrze rozumiem. Mój lekarz kompletnie nie zlecił mi poziomu PGR i nie mam tego nawet w zaleceniach po transferze. Tylko beta i to mnie dziwi...
U mnie tez nie karza robic przy weryfikacji bety progesteronu.. ale jak przy 1 transferze robilam bete w 10dpt to zrobilam wtedy tez sama progesteron. Beta byla 0 a progeateron cos ponad 13. Teraz tez pewnie zrobie z progesteronem.

1 stymulacja, 2 transfer. Pierwszy, swiezy nieudany. Po stymulacji uzyskalismy łacznie 4 blastki AA;) niby najlepsze wedlug pani embriolog. Mamy jeszcze zamrozone procz zarodkow 3 komoreczki.
Generalnie z 6 dojrzalych komorek wyhodowano nam 4 do piatej doby. Nie wiem czy to dobrze czy zle, ale wazne, ze mamy jeszcze maly zapasik ;)
Wow! To super efekt ;) oby został już z Tobą na zawsze :)

Dziewczyny, rano byłam wytrwała i nie poleciałam na betę ale po południu miałam spotkanie tuż obok punktu synevo i weszłam a jak już weszłam to zrobiłam betę i PGR. Beta 63,3 U/l a PGR 26,6 nmol/l ( to dobry wynik przy tych jednostkach ?)☺️ W czwartek sprawdzam przyrost.
Jejku jak się cieszę, oby prawidłowo rosła. Trzymam kciuki mocno
Ja pojechałam 2 godziny temu na betę, wynik dopiero jutro przed południem, niestety czarno to widzę bo wszystko się u mnie zanosi na okres. Mam miewielkie bóle piersi, takie same jak przed miesiączką. No cóż, zobaczymy. Po drodze kupiłam już farby do przemalowania sypialni na pocieszenie

Jejku jak się cieszę, oby prawidłowo rosła. Trzymam kciuki mocno
Ja pojechałam 2 godziny temu na betę, wynik dopiero jutro przed południem, niestety czarno to widzę bo wszystko się u mnie zanosi na okres. Mam miewielkie bóle piersi, takie same jak przed miesiączką. No cóż, zobaczymy. Po drodze kupiłam już farby do przemalowania sypialni na pocieszenie
Nie spiesz się tak z tym malowaniem. Obawiam się tak niskiego progesteronu nijakość przełknę lekarza. Zadzwonię jutro najwyżej dostanę opieprz.

reklama
Do góry