reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Śliczne wyniki. Mi zwiększyli zaraz od początku ciąży dawkę euthyroxu - może coś w tym jest, że tsh lubi skoczyć.
Mila - oszczędzaj się. Ja przeforsowałam na początku. Teraz tego żałuję. Ciągle sobie rozszerzałam granice - a to pojechałam na szkolenie, a to po pracy jechałam coś załatwiać. A my musimy jednak bardziej uważać niż dziewczyny wiatropylne, bo my w końcu zaciążyłyśmy dzięki cudom.
Mila - oszczędzaj się. Ja przeforsowałam na początku. Teraz tego żałuję. Ciągle sobie rozszerzałam granice - a to pojechałam na szkolenie, a to po pracy jechałam coś załatwiać. A my musimy jednak bardziej uważać niż dziewczyny wiatropylne, bo my w końcu zaciążyłyśmy dzięki cudom.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, super wyniki :-) Beta ładnie wzrosła, gratuluje po raz kolejny:-)
A mówią, że dzieci to w kapuście się znajduje :-) :-) :-) :-) :-)
A mówią, że dzieci to w kapuście się znajduje :-) :-) :-) :-) :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Misia muszę umówić się do endokrynologa, przed transferem TSH wynosiło 0,41. Biorę dawkę euthyroxu 88. Najważniejsze, że FT4 jest ładne.
Nie wiem co mam zrobić z luteiną czy nadal brać 3x6 tabletek, zwiększyłam sobie sama z 4 i nie powiem tego doktorowi. Myślicie, że mam nadal brać 6 czy zmniejszyć dawkę.
Nie wiem co mam zrobić z luteiną czy nadal brać 3x6 tabletek, zwiększyłam sobie sama z 4 i nie powiem tego doktorowi. Myślicie, że mam nadal brać 6 czy zmniejszyć dawkę.
madzialenak
mama na pełen etat
Boże dziewczyny jestem taka szczęśliwa, to najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć pod choinkę i na urodzinki.
reklama
Podziel się: