reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, kciuki zaciśnięte, chociaż wiem, że beta będzie wysoka :-)
Gotadora, jak tam wczorajsze korki? Długo wracaliście do domu?
Kate, bądź dobrej myśli, a na pewno wszystko będzie dobrze. Mów sobie - jestem w ciąży, jestem w ciąży :-)
Gotadora, jak tam wczorajsze korki? Długo wracaliście do domu?
Kate, bądź dobrej myśli, a na pewno wszystko będzie dobrze. Mów sobie - jestem w ciąży, jestem w ciąży :-)
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Miłego dnia dla wszystkich
kate...gratuluje maluszkow mocnych..na pewno bedzie wszystko ok!! kochanie takie masz silne dzieciaki, ze musi byc dobrze!
teraz odpoczywaj i dbaj o siebie
madzialenak...ja tez dzis na becie bylam i tez kolo 14 mam miec wyniki...wiec czekamy razem, zawsze razniej
teraz odpoczywaj i dbaj o siebie
madzialenak...ja tez dzis na becie bylam i tez kolo 14 mam miec wyniki...wiec czekamy razem, zawsze razniej
madzialenak
mama na pełen etat
miliaa w takim razie stresujemy się razem :-) u Ciebie to tylko formalność. Trzymam kciuki.
Powiedz mi, czy nadal czujesz kucia i bóle brzucha takie lekko jak na @ ale nie do końca??
Powiedz mi, czy nadal czujesz kucia i bóle brzucha takie lekko jak na @ ale nie do końca??
madzialenak
mama na pełen etat
inka doczytałam, że straciłaś maluszki :-(Tak mi smutno, wierzyłam, że chociaż jeden maluszek zostanie. Nie poddawaj się.
madzialenak...dzis to moj 17dpt, wiec za bardzo nie czuje juz takiego czegos, ale jeszcze z tydzien temu oczywiscie, ze tak...moim zdaniem, moj organizm myslal, ze bedzie @ a tu niespodzianka
jak poczulam, ze bardziej boli bralam no-spe, kladlam sie na chwile i zaraz mi przechodzilo...
teraz mam takie uczucie, ze jak za duzo robie, np pranie, dzwigne cos, albo po pracy wracam z dyzuru...to ciagnie mnie brzuch...
jak poczulam, ze bardziej boli bralam no-spe, kladlam sie na chwile i zaraz mi przechodzilo...
teraz mam takie uczucie, ze jak za duzo robie, np pranie, dzwigne cos, albo po pracy wracam z dyzuru...to ciagnie mnie brzuch...
Lawendowy Sen długo nam zeszło, zajechaliśmy do domu przed 22gą ... w sumie cały dzień, wyjechaliśmy przed 11stą. W domu niewielkie zniszczenia, nie mogę znaleźć takiej dużej świeczki, chyba mi Alma zjadła, pozatym to mnie rozczuliła: wyciągnęła moje spodnie dresowe, rajstopy, sweter i na tym spała, spodnie to zaniosła na kanapę, którą jakiś czas temu chciała zjeść, a od dwóch dni znowu na niej się wyleguje ... za to królik jest bardzo zły, chyba na to ,że mam bałagan, bo M nazwoził rózne rzeczy budowlane i większość znalazła się w naszej kuchni, a króliczki lubią porządek, więc mi mały dokucza - biega zły i chce mnie ugryźć, tak więc mam wesoło :-)
Madzialenak - już niedługo -nie mogę się doczekać normalnie!
Madzialenak - już niedługo -nie mogę się doczekać normalnie!
reklama
Podziel się: