darii, ja zaczynałam u Dr D - ale po kilku wizytach przeniosłam się do Dr K. Nie czułam się komfortowo przy 5 minutowych wizytach, no i chyba cokolwiek by mówić nie nadawaliśmy na tych samych falach. Przy MOJEJ Dr od razu wiedziałam co robimy, dlaczego i po co. Poczuliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Nawet mój mąż wolał kobietę niż mężczyznę. Szczerze polecam i życzę takiego samego wyniku jak u mnie
reklama
hej, ja wlasnie dzwonilam do szpitala, by dowiedziec sie czy moj mrozaczek ladnie sie dzieli i czy beda mogli go jeszcze raz zamrozic, boje sie ze przez ich blad strace nasz zarodek. Czy mozna napisac jakas skarge na nich, jak myslicie? To jest szpital w oslo i oni sobie robia tu co chca
Kinga_1
Fanka BB :)
Witam wszystkich A ja dzisiaj ostatni dzień w pracy. Tylko czekam na listonosza i spadam do domku. Siedzę sobie sama w pracy i słucham muzyki. Mam dobry nastrój ( na przekór wszystkiemu). Tylko jak znam życie będę musiała poleniuchować w pracy do 14 ( bo tak około przychodzi listonosz). UDANEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ I SUPER NASTROJU ŚWIĄTECZNEGO
Kate071 - nie denerwuj się. Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz. Maluszek ładnie się zamrozi i będzie na Ciebie czekał jak za 9 m-cy się zgłosisz znów po braciszka lub siostrzyczkę dla maluszka co już masz
Kate071 - nie denerwuj się. Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz. Maluszek ładnie się zamrozi i będzie na Ciebie czekał jak za 9 m-cy się zgłosisz znów po braciszka lub siostrzyczkę dla maluszka co już masz
Kinga_1
Kate071 - będzie dobrze. Zobaczysz. Ładnie się dzielił i ładnie się zamrozi.
Kinga_1
Kate071 - a mówiłam, że będzie dobrze. Troszkę tylko pozytywnego myślenia trzeba było. A teraz zamiast martwić się i stresować to odpoczywaj i dbaj o siebie przez najbliższe dni, bo masz już jednego maluszka ze sobą.
reklama
kwiatuszekq20
widzisz twoje maluszki sa bardzo silne
Podziel się: