reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

darii, ja zaczynałam u Dr D - ale po kilku wizytach przeniosłam się do Dr K. Nie czułam się komfortowo przy 5 minutowych wizytach, no i chyba cokolwiek by mówić nie nadawaliśmy na tych samych falach. Przy MOJEJ Dr od razu wiedziałam co robimy, dlaczego i po co. Poczuliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Nawet mój mąż wolał kobietę niż mężczyznę. Szczerze polecam i życzę takiego samego wyniku jak u mnie

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny :) Kochane jesteście :)
Zapisałam się na wizytę do Invimedu do Dr K. na 8 stycznia :)

Życzę Wam wszystkim miłego, słonecznego dnia

hej, ja wlasnie dzwonilam do szpitala, by dowiedziec sie czy moj mrozaczek ladnie sie dzieli i czy beda mogli go jeszcze raz zamrozic, boje sie ze przez ich blad strace nasz zarodek. Czy mozna napisac jakas skarge na nich, jak myslicie? To jest szpital w oslo i oni sobie robia tu co chca:(

Witam wszystkich :) A ja dzisiaj ostatni dzień w pracy. Tylko czekam na listonosza i spadam do domku. Siedzę sobie sama w pracy i słucham muzyki. Mam dobry nastrój ( na przekór wszystkiemu). Tylko jak znam życie będę musiała poleniuchować w pracy do 14 ( bo tak około przychodzi listonosz). UDANEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ I SUPER NASTROJU ŚWIĄTECZNEGO :)

Kate071 - nie denerwuj się. Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz. Maluszek ładnie się zamrozi i będzie na Ciebie czekał jak za 9 m-cy się zgłosisz znów po braciszka lub siostrzyczkę dla maluszka co już masz :)

kinga dziekuje Ci bardzo za wsparcie, mam nadzieje, ze listonosz przyjdzie szybciej niz zwykle. W tym roku mamy troche wiecej wolnego niz w tamtym:)

Kate071 - a mówiłam, że będzie dobrze. Troszkę tylko pozytywnego myślenia trzeba było. A teraz zamiast martwić się i stresować to odpoczywaj i dbaj o siebie przez najbliższe dni, bo masz już jednego maluszka ze sobą.

reklama
Do góry