reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha, Dziekuje i Tobie rowniez zycze spokojnych, radosnych i rodzinnych Swiat ,aby ciaza przebiegla pomyslnie a Maluszek byl zdrowy,przyniosl rodzicom duzo szczescia i wypelnil po brzegi radosnie ich zycie :-)

Kate071 - kciuki za transfer zaciśnięte &&&&&&&&&&& Jak to piszę to chyba już masz swojego maluszka ze sobą :)

Sznurki - super betka. Mi się też zdaje, że to mogą być bliźniaki. Sporo ci urosła.

Sznurki - niestety dla mnie grudzień nie jest magiczny:-(. No, chyba, że Świątecznie i rodzinnie. Nawet się nie mogę umówić do swojego lekarza na 18 stycznia, bo coś się uparli, że nie mają jeszcze grafiku i że najwcześniej 2 tygodnie wcześniej mogę się umówić ( wcześniej nigdy tak nie było). Normalnie jestem zła już z tego powodu. Zaś pod górkę.

sznurki...superowo!! gratuluje!!! piekna beciorka!
ja lece chyba na betke w sobote...zeby sie nie stresowac przez swieta!

Kate...cudownie!! w takim razie zaciskamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!!:-)

agapl...kochana spokojnie, jak widzisz ja z cysta zaszlam w ciaze, wiec ty tez mozesz...narazie nie masz sie czym martwic...ja wierze, ze bedzie dobrze! ale rozumiem, ze sie denerwujesz

ja robilam dzis test sikany i mam piekne dwie krechy, tak dlugo na nie czekalam!! betka najwidoczniej rosnie:tak:

reklama
Do góry