reklama
Czesc Dziewczynki
Madzialenak, niektorzy lekarze , to maja niestety wielkie ego.I widze,ze Twoj do nich nalezy. Co progesteron ma do tego,ze zrobilas bete wczesniej???!!! Dziewczynom inne kliniki wrecz zalecaja badanie progesteronu i to juz w 3dpt. NIe ma co sie jednak przejmowac. DObrze,ze masz jescze wystraczajaco porgsteronu, by moc go samej zwiekszyc.
Mnie wczoraj wieczorem tak bolal jajnik jak wtedy kiedy mialam na nim cyste.:-( Jutro mam wizyte. Lista pytan przygotowana. Ciekawe,czy mnie lekarka zbada, by sprawdzic co sie tam dzieje z janikiem. Pewnie nie, bo ona ma wizyty przygotowane z zegarkiem w reku a jutro ma byc wizyta "papierkowa"przygotowujaca do stymulacji w styczniu.
MILEGO DNIA!!!!
Madzialenak, niektorzy lekarze , to maja niestety wielkie ego.I widze,ze Twoj do nich nalezy. Co progesteron ma do tego,ze zrobilas bete wczesniej???!!! Dziewczynom inne kliniki wrecz zalecaja badanie progesteronu i to juz w 3dpt. NIe ma co sie jednak przejmowac. DObrze,ze masz jescze wystraczajaco porgsteronu, by moc go samej zwiekszyc.
Mnie wczoraj wieczorem tak bolal jajnik jak wtedy kiedy mialam na nim cyste.:-( Jutro mam wizyte. Lista pytan przygotowana. Ciekawe,czy mnie lekarka zbada, by sprawdzic co sie tam dzieje z janikiem. Pewnie nie, bo ona ma wizyty przygotowane z zegarkiem w reku a jutro ma byc wizyta "papierkowa"przygotowujaca do stymulacji w styczniu.
MILEGO DNIA!!!!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sznurki super
Kochane wiem, że jeszcze jest trochę czasu, ale potem mogę nie mieć już okazji. Życzę Wam wszystkiego dobrego na te nadchodzące Święta, wytrwałości, cierpliwości, siły, radości, rodzinnego ciepła, góry prezentów, pachnącej choinki oraz tego, czego pragniecie najbardziej- fasolinki w brzuszku!!!! By dobrze się rozwijały i szybko były z Wami, aby kolejne święta były magiczne, już w powiększonej rodzince! Ściskam Was serdecznie, każdą z osobna. 3mam mocno kciuki, aż zsinieją! Tym, którym się nie powiodło mocno życzę siły i wiary w lepsze jutro, testującym wyyyysokich betek, tym przed punkcją odwagi i spokoju, jednocześnie przesyłając moc fluidków ciążowych!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Pamiętajcie, że nawet jak się nie odzywam to pamiętam i zawsze myślę! Wszystkiego dobrego także w Nowym 2013 roku! Szampańskiej zabawy, chociażby z Piccolo ;-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dla Ciebie skarbie tez wszystkiego naj
reklama
Podziel się: