reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
A to było po porannym moczu? Który dpt?Hej. Miałam nie robić sikańca, ale kuźwa zostałam sama w domu i nie mogłam wytrzymać. I jest tak, jak przypuszczałam, WIELKI NEGATYW...
Także tego, betka to będzie czysta formalność...
Nie, to było pół godziny temu. 10dptA to było po porannym moczu? Który dpt?
Śliwka12345
Najlepiej z porannego moczu. Ile dniowy zarodek? Poza tym sikance oszukująNie, to było pół godziny temu. 10dpt
Zarodek dwudniowy.Najlepiej z porannego moczu. Ile dniowy zarodek? Poza tym sikance oszukują
Wiem, że masz rację, no ale co mam zrobić???
Nie mogłam się powstrzymać...
Aduś16
2 dniowy to sikaniec miał prawo nie wyjść..Zarodek dwudniowy.
Śliwka12345
Wiem wiem łatwo się mówi ale też mam tak jak ty że nie mogę wytrzymać potem żałuję i dramatyzuje. Mimo wszystko trzymam kciukiZarodek dwudniowy.
Dziewczyny Wy tu tak o tym clexane. Znam ten bol. Po transferze tez liczylam dni ile jeszcze tym dziadostwem sie bede musiala kluc. A tu lekarka prowadzaca ciaze powiedziala ze do 34 tygodnia!!
Nooo... takze kluje sie dalej i juz nie wiem gdzie wbijac. Tyle zrostow przez te 5 miechow sie zrobilo.
Nooo... takze kluje sie dalej i juz nie wiem gdzie wbijac. Tyle zrostow przez te 5 miechow sie zrobilo.
Dziękuję kochana, ale i tak i tak wiem swoje (beta będzie zerowa).Wiem wiem łatwo się mówi ale też mam tak jak ty że nie mogę wytrzymać potem żałuję i dramatyzuje. Mimo wszystko trzymam kciuki
Miłego dnia
reklama
Rozumiem Cię.Ja kiedyś zrobiłam to automatycznie byłam w takich nerwach i stało się.Zarodek dwudniowy.
Postaraj się wpoic sobie że to nic nie przesadza jeszcze może być pieknie
Podziel się: