reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojej przepraszam..nie doczytalam a odrazu zaczelam bazgrac o sobie:( tak mi przykro. Wiesz duzo sie ostatnio modle i bede tez o Ciebie by wkoncu skonczyla sie twoja droga pod gorke:( az mi teraz glupio ,ze na smutek taki odrazu zaczelam sie chwalic. Musi Ci byc bardzo ciezko. Tule mocno. Ja w dalszym ciagu boje sie ,ze moge nie doczekac sie serduszka ..do tego czasu wszystko sie moze zdazyc a i nawet po sie zdaza. Czemu Bozia nam tak dala cierpiec? Moze dlatego ,ze tylko my ktore to wszystkie przechodzimy jestesmy na tyle silne by to udzwignac..wyjatkowe... tylko tak sie mozemy pocieszyc i ze za to cierpienie wkoncu przyjdzie nagroda. Bo czym wyzej czlowiek sie wspina tym piekniejsze widoki. Nie mam slow by pocieszyc ..ale zalamanie tez nic nie zmieni:( a zaszkodzic moze.
Ja sobie mowię, że noszę ten krzyż bo dam radę. (Każdy nosi tyle, ile jest w stanie udźwignąć) Inni są słabsi i mogliby go nie udźwignąć.. więc popłaczę sobie ale podnoszę się i walczę dalej !
Pózniej będziemy miały łatwiej ;)

reklama
Doskonale Cię rozumiem, bo jesteśmy na podobnym etapie. Też się mega obawiałam pustego jaja płodowego, ale na pierwszym usg zapytałam lekarza, czy widzi pęcherzyk żółtkowy i powiedział, że jest. Takze teraz może trochę mniej się martwię, ale mimo wszystko będę spokojniejsza jak zobaczę i usłyszę bicie serduszka.
No a ja nie zapytalam o pecherzyk zoltkowy. Ale jak stwierdzil ze wszystko jest prawidlowo na etap 19dpt to chyba jest...i skoro mowi ze powinien byc plod za poltora tygodnia..tak to moze by powiedzial ,ze cos mu sie nie podoba...nie wiem. No nic zycze nam ,zebysmy uslyszaly nie dlugo to wyczekane wymarzone pikanie♡ moze bedziemy spokojniejsze.....moze:)

No a ja nie zapytalam o pecherzyk zoltkowy. Ale jak stwierdzil ze wszystko jest prawidlowo na etap 19dpt to chyba jest...i skoro mowi ze powinien byc plod za poltora tygodnia..tak to moze by powiedzial ,ze cos mu sie nie podoba...nie wiem. No nic zycze nam ,zebysmy uslyszaly nie dlugo to wyczekane wymarzone pikanie♡ moze bedziemy spokojniejsze.....moze:)
Ja też usłyszałam, że jak na ten etap to jest wszystko ok - taka jest aktualna wersja i tego sie trzymajmy

Claudia Anita no po punkcji czułam się strasznie obolala na dole no ale dużo tam tego było pobrali sporo z czego mamy na dzień dzisiejszy sporo blastusiow i transfer odroczony coś mi wspomnial dr ze jakieś tabletki będę brała ok 40 dni ale nie wiem czy coś nie poplatalam a ile wy macie? ....

reklama
Możesz dodawać śmietanę ;) śmietana nie jest nabiałem;) oddziela się od mleka.
A co do majonezu to jedz kobieto, ja majonez pochłaniam z kilogramach :d
Taka mała ciekawostka - od spożywania dobrego tłuszczu nie przytyjesz (nie mówimy o tłuszczach trans). Jeżeli organizm dostanie za dużo tłuszczu wydali go. Co innego z węglowodanami... to idzie nam w tyłeczek :/
To co jesz że można jeść bez laktozy? Kremowka jest bez laktozy?

Do góry