Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja raz miałam przed transferem 17 to mi odwolaliTeraz sie zastanawiam czy jeśli lekarz wiedział by jaki jest poziom progresteronu to czy transfer powinnien sie odbyć wogle ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raz miałam przed transferem 17 to mi odwolaliTeraz sie zastanawiam czy jeśli lekarz wiedział by jaki jest poziom progresteronu to czy transfer powinnien sie odbyć wogle ?
W sumie chyba nie mogliby odwołać transferu bo to był mój kochany mrozaczek , więc nie mógł by się zmarnować.Ja raz miałam przed transferem 17 to mi odwolali
Powodzenia dziewczyny i aby Wam nie zdażyły się żadne dziwne sytuacjęTo tak jak ja. około13 mam A Ty?
Lyzeczkowanie mialam we wtorek o 21 wieczorem, a w srode po sniadaniu poszlam do domu. Jakieś lekkie plamienie pozniej mialam. W ogole wypisaliby mnie od razu ale przepisy NFZ mowia ze musisz jedna noc spedzic w szpitalu.No wlasnie ja nie widzialam watrobek A dlugo po lyzeczkowaniu dohodzilas do siebie?
My z mezem mamy wykupiona od dawna wyieczke do Lwowa od piatku.
Jeszcze mialam nadzieje ze damy rade.
Nie znosze szpitala, nie lubie narkozy. Juz mnie to wszystko przerasta ...
Ciagle trzeba czekac.
Najpierw zrob sobie progesteron jeszcze raz bo w poniedzialek mozesz juz miec o wiele wyzszy i zastrzyki nie beda potrzebneNo nic co ma byc to będzie. W pon załatwię sobie receptę i zacznę wstrzykiwać.
Musiałyśmy się widziećJa biorę gonal i ten drugi co ty od dziś mam jechac we wtorek na badania a pobieranie we czwartek mam 20 jajek po 14 mm gonal poczatkowo bralam 125 a teraz mam 132. 5 u
To może się widziałysmy na korytarzu ja byłam w poniedziałek czwartek i dz is i po tym drugim na c jak wracaliśmy to mi gorąco i niedobrze bylo ty tez tak miałaś?
Kochana dziękuję bardzo ❤❤❤@Skarbulenka niech Twoja królewna rośnie dalej zdrowa [emoji110][emoji173]️
@nadzieja xxx gratuluje tak trudnej ale dojrzałej decyzji [emoji847]
Trzymam mocne [emoji110] by wsztstko się potoczyło po Twojej myśli
Jestem całym [emoji173]️z Tobą[emoji8]
a czy czasem nie byłas dziś?Musiałyśmy się widzieć
Mamy sporo jajeczek
Czy to również Twoje pierwsze podejście ?
Jaki wynik AMH u Ciebie?u mnie 6,4
Mnie po dzisiejszej wizycie i zastrzyku złapał nagły ból w podbrzuszu ale już jest ok
Niedobrze jest mi cały czas i niestety dopadło mnie przeziębienie