reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate &&&&&& kciuki za Twoje usg - nie martw się będzie dobrze!

Lawendowy Sen zbliża się ta chwila poważnej rozmowy - pamiętaj,że jesteśmy z Tobą :tak: daj znać jak najszybciej!!!

a u mnie dziś mój pies zaszczekał :szok: zapewne dla Was to normalne,że pies szczeka, ale jednak jak mój zaszczeka to święto - nie wiem dlaczego zaszczekała, podbiegła do drzwi, no a potem do mnie do łożka się przytuliła :-D taki to mój obrońca - owczarek niemiecki :-D:-D

reklama
kate 3mam kciuki!
madzialenak ​ja tez mam problem ze snem
3dzien pobolewa mnie podbrUsze i nie moge sobie znalezc pozycji do spania. Nie moge spac, zasypiam okolo 1 , budze sie 4 ..

Dzis zaplanowalam sobie prasowanie i bede piekla szyneczke w sosie chrzanowym. Mniam.
Jutro moj dzien testowania.. Moze czeka mnie mila wiadomosc :-)

madzialenak, sznurki... Ja mam tak samo, klade się kolo 23 a o 3 w nocy mam juz oczy otwarte, czasem się zmusze do spania ale 7 rano i juz nie usne.. A potem chodze jak zombi I spie po sofach :)
Sznurki... Jutro zaciskam najmocniej jak moge kciukasy za ciebie! Betka bedzie na pewno cudowna! &&&&

A ja juz po pobraniu, wyniki wieczorem.... O losie jakie to stresujace :) jadę do pracy, na troche zapomne, moze...

MILEGO DNIA KOCHANE:*

Dziewczyny - u mnie tego typu bezsenność była pierwszym objawem! Potem doszedł kawowstręt. Ale na poczatku byłam wytrącona tym budzeniem o 3 w nocy i ogladaniem TV Polonia. Trzymam kciuki!

reklama
Witam Dziewczęta Wy moje!!!! Na początku chciałam Was uścisnąć, pocieszyć smutne duszyczki: Lawendowy tak przykro, ale teraz już musi być OK!!!! Hola, nie wiem, co powiedzieć,uda się, MUSI!!!! Alegoria....ale teraz doktor "Z" musi się spisać. Madzialenak trzymam za pozytyw, Sznurki i wszystkie których nie wymieniłam. Dziękuję Wam dziewczyny za to, że nie zapomniałyście o mnie, pisałyście na priw., nie wiem, co powiedzieć, aż mi głupio i przepraszam. Weszłam na chwilę narazie na neta w robocie i piszę do Was. Soryyyyy, że się długi nie odzywałam, ale od pewnego czasu nie chce mi się żyćććc. Mam kupę problemów, napiszę wam, jak będę na tyle silna, by mi to przez choćby klawiaturę przeszło. Misia dziekuję za pomoc, przynajmniej w tej sprawie, nie znam jeszcze wyniku, ale liczą się chęci i zaagażowanie. Tymbardzie zawróciłam ci głowę w czasie, kiedy Ty miałaś problem i to konkretny. Ważne, że teraz jest ok. Maluch pięknie rośnie, zdrów jak ryba i tak już do końca!!!! Za to ode mnie wielki buziak:rofl2:, buziaki za poszukiwania mnie dla LAWENDOWY.MADZIALENAK. HOLA. Wszystkie Was pozdrawiam i jestem codziennie myślami przy Was:happy:, podglądam Was często, ale nie mam sił i chęci do pisania.....do życia. Buziaki!!!! Jesteście KOCHANE!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry