Wow pięknie ❤❤❤❤Mój wynik bety 9 dpt 295!!!!!
reklama
GratulujęMój wynik bety 9 dpt 295!!!!!
Pięknych przyrostow
Super wynik mamuskaMój wynik bety 9 dpt 295!!!!!
Elessi
Fanka BB :)
Ja podchodzilam na cyklu i sztucznym i naturalnym i powiem szczerze ze o niebo lepszy jest cykl naturalny, nie trzeba przyjmowac tych wszystkich lekow, pilnowac godzin, specialnie wstawac zeby wziasc leki itd. Mi sie udalo zajsc w ciaze w obu przypadkach ale na cyklu sztucznym zarodek sie zatrzymal w 8tc choc pewnie cykl sztuczny nie mial tu znaczenia. Moj dr powiedzial ze statystycznie cykle sztuczne sa skuteczniejsze ale jesli ma sie prawidlowe cykle i wszystko jest ok to uwazam ze powinno sie sprobowac na cyklu naturalnym bo naprawde jest o wiele wiele wygodniejszy!!!Czy któraś może mi wyjaśnić na czym polega transfer na cyklu sztucznym i ma naturalnym? Który jest skuteczniejszy?
frustratio
Dziewczyny z niska rezerwa jajnikowa(moja 0,76). Udało się Wam uzyskać dużo i dobrej jakości komórki podczas stymulacji? Opiszcie jaki mialyscie protokół, ilość komórek i efekt końcowy. Proszę dodajcie mi otuchy i nadzieji.. bo bedzoemu podchodzić do 3 procedury. Pozdrawiam.
Śliwka12345
Zastanawiam się właśnie dlaczego w mojej klinice nikt nie wyjaśnił mi na czym to polega i który wybieram. Bo może faktycznie było by dla mnie lepiej podejść na naturalnym. Ostatnio jak zapytałam o to lekarza to mówił że na naturalnym trudniej się wstrzrlic. A czy na sztucznym też jest okno intamplacyjne?Ja podchodzilam na cyklu i sztucznym i naturalnym i powiem szczerze ze o niebo lepszy jest cykl naturalny, nie trzeba przyjmowac tych wszystkich lekow, pilnowac godzin, specialnie wstawac zeby wziasc leki itd. Mi sie udalo zajsc w ciaze w obu przypadkach ale na cyklu sztucznym zarodek sie zatrzymal w 8tc choc pewnie cykl sztuczny nie mial tu znaczenia. Moj dr powiedzial ze statystycznie cykle sztuczne sa skuteczniejsze ale jesli ma sie prawidlowe cykle i wszystko jest ok to uwazam ze powinno sie sprobowac na cyklu naturalnym bo naprawde jest o wiele wiele wygodniejszy!!!
Złe emocje i smutek trzeba wypłakać ...przytul do męża , zrób dobrej herbatki .. będzie dobrzeJuż troszkę lepiej, wyplakałam najgorsze już chyba. Mąż wrócił wcześniej z pracy, kupił mi naleśniki. Tak więc posmuce się pewnie jeszcze trochę i pobieram do kupy, żeby walczyć dalej. Dzięki że jesteście!!!!
Amh-2 lata temu 0,74,w tym wyszło 1,12.Lekarz powiedział,ze będzie ciężko.A jednak udało się pobrać 9 komórek,z czego 5 zostało zapłodnionych,w 5 dobie zamrożono 1 dobrze rokująca wczesną blastocyste,pozostałe walczyły do 6 doby,ale niestety nie przetrwały.Teraz ta jedna jedyna rośnie u mnie w brzuszku już 3 mc .Podchodziliśmy tylko ten jeden raz,nie mieliśmy żadnych badań kir, nk ,immunologii.A i na cyklu sztucznym transfer.Dziewczyny z niska rezerwa jajnikowa(moja 0,76). Udało się Wam uzyskać dużo i dobrej jakości komórki podczas stymulacji? Opiszcie jaki mialyscie protokół, ilość komórek i efekt końcowy. Proszę dodajcie mi otuchy i nadzieji.. bo bedzoemu podchodzić do 3 procedury. Pozdrawiam.
Śliwka12345
Moja rezerwa.0.9 udało się wyhodować 10 komórek z czego zaplodniono 6 i zostało 5 blastek. Cykl przed tym miałam tabletki anty i kurcze nie wiem czym się różni długi od krótkiegoDziewczyny z niska rezerwa jajnikowa(moja 0,76). Udało się Wam uzyskać dużo i dobrej jakości komórki podczas stymulacji? Opiszcie jaki mialyscie protokół, ilość komórek i efekt końcowy. Proszę dodajcie mi otuchy i nadzieji.. bo bedzoemu podchodzić do 3 procedury. Pozdrawiam.
reklama
frustratio
Moja rezerwa.0.9 udało się wyhodować 10 komórek z czego zaplodniono 6 i zostało 5 blastek. Cykl przed tym miałam tabletki anty i kurcze nie wiem czym się różni długi od krótkiego
Przy długim protokole najpierw bierze się anty, a później te wszystkie zastrzyk, a krótki to od razu zastrzyki od 2dc.
Podziel się: