Dla mnie w piątek to będzie po pełnych 3 dniachA mam pytanie o ten accofil . od dnia nastepnego po transferze codziennie mam 1/3 dawki i co trzy dni mam zaleone badanie morfologi. Jeżeli transfer mam w poniedziałek, pierwsza dawkę mam we wtorek to pierwsze badanie krwi mam W czwartek czy w piątek? Pomóżcie
reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem tu nowa i chodź staramy się z mężem już kilka lat, po raz pierwszy zarejestrowałam się na forum.
Za mną II pełna procedura IN VITRO - miałam zamrożonych 5 mrozaczków (5-dniowe), z czego przy pierwszej procedurze miałam tylko 1-ną 5-dniową blastocystę ale niestety nie wyszło.
26 sierpnia popołudniu miałam criotransfer jednej blastocysty, wczoraj zrobiłam betę (był to, o ile dobrze liczę, 9dpt) - beta wyszła tylko 8,2. Nie wiem co o tym myśleć, lekarka powiedziała, że dla niej to jest bardzo wcześnie i kazała powtórzyć wynik po dwóch dniach (czyli jutro). Co wy o tym myślicie? Mogę mieć jakieś nadzieje?
Jestem tu nowa i chodź staramy się z mężem już kilka lat, po raz pierwszy zarejestrowałam się na forum.
Za mną II pełna procedura IN VITRO - miałam zamrożonych 5 mrozaczków (5-dniowe), z czego przy pierwszej procedurze miałam tylko 1-ną 5-dniową blastocystę ale niestety nie wyszło.
26 sierpnia popołudniu miałam criotransfer jednej blastocysty, wczoraj zrobiłam betę (był to, o ile dobrze liczę, 9dpt) - beta wyszła tylko 8,2. Nie wiem co o tym myśleć, lekarka powiedziała, że dla niej to jest bardzo wcześnie i kazała powtórzyć wynik po dwóch dniach (czyli jutro). Co wy o tym myślicie? Mogę mieć jakieś nadzieje?
Śliwka12345
Fanka BB :)
Hmm chyba w czwartek... W sumie też tak się nad tym zastanawiam terazA mam pytanie o ten accofil . od dnia nastepnego po transferze codziennie mam 1/3 dawki i co trzy dni mam zaleone badanie morfologi. Jeżeli transfer mam w poniedziałek, pierwsza dawkę mam we wtorek to pierwsze badanie krwi mam W czwartek czy w piątek? Pomóżcie
Śliwka12345
Nie chce cie doklowac ale jeśli 9dpt taka beta to mi to wygląda na ciążę biochemiczna ale powtórz betę za 2 dni może się rozkręciWitajcie dziewczyny
Myślę podobnie ja ty, ale jakaś iskierka nadzieji się jeszcze tli.Nie chce cie doklowac ale jeśli 9dpt taka beta to mi to wygląda na ciążę biochemiczna ale powtórz betę za 2 dni może się rozkręci
A przy biochemicznej też okresu nie ma? Bo mi sie spóźnia 3 dni? Ale to pewnie od leków, nie?
Forget-me-not...
W piątek[emoji6]A mam pytanie o ten accofil . od dnia nastepnego po transferze codziennie mam 1/3 dawki i co trzy dni mam zaleone badanie morfologi. Jeżeli transfer mam w poniedziałek, pierwsza dawkę mam we wtorek to pierwsze badanie krwi mam W czwartek czy w piątek? Pomóżcie
Forget-me-not...
WitajWitajcie dziewczyny
Taka beta nie rokuje dobrze, ale wszystko jest możliwe... Nie takie cuda to forum widziało... Trzymamy kciuki[emoji6]
Dziekuję, jutro jadę na krew i będzie pewność. Przy pierwszym niepowodzeniu strasznie to przeżyłam, ale teraz jakoś mi lżej i tak mocno nie wariuję. Najwyżej w przyszłym miesiącu znowu będę próbowałaWitaj
Taka beta nie rokuje dobrze, ale wszystko jest możliwe... Nie takie cuda to forum widziało... Trzymamy kciuki[emoji6]
reklama
Netiaskitchen
Podziel się: