reklama
madzialenak
mama na pełen etat
sznurki ból podbrzusza to normalna sprawa :-), po transferze ważne, aby nie dźwigać ciężarów i nie przemęczać się, należy funkcjonować jak co dzień :-)
Bardzo się boję, do testowania w najbliższym czasie tylko my zostałyśmy. Mnie wczoraj cały dzień mocno ciągnęło i kuło, był to 4dpt w nocy to samo. Dzisiaj tylko leciutko kuje.
Bardzo się boję, do testowania w najbliższym czasie tylko my zostałyśmy. Mnie wczoraj cały dzień mocno ciągnęło i kuło, był to 4dpt w nocy to samo. Dzisiaj tylko leciutko kuje.
madzialenak
mama na pełen etat
biore luteine pod jezyk + lutinus... zwieksze, mysle, ze mi to nie zaszkodzi...
na pewno Ci nie zaszkodzi
madzialenak
mama na pełen etat
sznurki mam taką nadzieję, że nam się uda, bóle podbrzusza towarzyszą także w ciąży, to na pewno nie ból na zbliżającą się @
madzialenak
mama na pełen etat
miliaa Ciebie też kuło i ciągnęło?
Zauważyłam właśnie wczoraj w 4 dpt, że było to bardzo odczuwalne i zdecydowanie mocniejsze niż w poprzednie dni. Nie mogłam zasnąć bo tak to czułam mocno.
Zauważyłam właśnie wczoraj w 4 dpt, że było to bardzo odczuwalne i zdecydowanie mocniejsze niż w poprzednie dni. Nie mogłam zasnąć bo tak to czułam mocno.
madzialenak, sznurki nic sie nie martwcie bólami brzucha. ja miałam objawy dokładnie jak na @. miałam poty ( jak przed@) bóle i ciągniecia w dole brzucha, kłucia na zmianę w obu jajnikach, wzdęty brzuch- wszystko dokładnie jak przed każdą @ a udało się (choć w moim przypadku połowicznie ale to inna historia). trzymam za was kciuki i wierzę że wam się uda i na święta będziecie się cieszyć że maluszki sa z wami i ładnie się rozwijają.
reklama
ewela48
Zaciekawiona BB
Hej Madzialaelek, Sznurki jestem z wami :-) teścik 27. !!!!!Bardzo się boję, do testowania w najbliższym czasie tylko my zostałyśmy
Dawno mnie nie nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości więc wszystkie was mocno pozrawiam i trzymam kciuki.
Podziel się: