reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Panie. Kto płacze - nastawiam ręką na smarki. Popłakać dziewczynki , wykrzyczeć się - poprawić koronę , cycki do przodu i do boju. Kto ma uciesz na ustach - gratuluję. Za wszystkie trzymam ✊✊✊ całym serduchem. U mnie wreszcie do przodu - 29 histeroskopia i babcia Aga wraca do gry :p . 30 wizyta przed krio i zgarniam po kolei moje Stefany.

Kochana planujesz 3 ciążę?od nowa stymulacja? Pamiętam cie i twój cud ciąży naturalnej też.

Hej tez kojarze twoj nick, no tak bylam pierwsza tu co zapoczotkowala naturals potem pixie I cala reszta brygady[emoji7][emoji123]

![emoji175]Ja juz raczej nie ivf , jeski sie Uda trzecie to super jesli nie to trudno
Wiem ze sa kobiety co maja tfr potem naturals I potem znow klops starania...
Jednak Ja juz klinike chce omijac duzym lukiem...

Mam pytanie do dziewczyn, które mają endometrioze. Czy was też tak mocno bolało podczas okresu po nieudanym transferze? Ja 7 dni temu dostałam miesiączkę i zwijam się z bólu... Krwawienia już nie mam, ale brzuch mocno boli. Zastanawiam się czy to nie powrót endo:(Wizyte u lekarza miałam w piątek. Robił usg i nic nie mówił żeby coś było nie tak. Dzwoniłam dziś do kliniki, mój lekarz na urlopie. Miałam konsultacje z innym i mi powiedziel ze mam się zgłosić tam gdzie operowali mi endo, ale skierowania oczywiście nie dal. Jestem na etapie brania estrofemu przed drugim transferem i nie wiem co mam robić...:(:(

reklama
Hej tez kojarze twoj nick, no tak bylam pierwsza tu co zapoczotkowala naturals potem pixie I cala reszta brygady[emoji7][emoji123]

![emoji175]Ja juz raczej nie ivf , jeski sie Uda trzecie to super jesli nie to trudno
Wiem ze sa kobiety co maja tfr potem naturals I potem znow klops starania...
Jednak Ja juz klinike chce omijac duzym lukiem...
Dwujeczka i już jest pięknie.Ja mam synka rocznego za chwilę transfer dwa zarodeczki czekają ale jak się nie uda to nie wiem co dalej narazie o tym nie myślę.

Do góry