reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Ale się cieszę, że dobra passa trwa nadal!
Dziewczyny, gratuluję wysokich wyników.
Madzialenak, niczym się nie przejmuj, bo już niedługo dołączysz to grona pozytywnych testów :-)
Dziewczyny, gratuluję wysokich wyników.
Madzialenak, niczym się nie przejmuj, bo już niedługo dołączysz to grona pozytywnych testów :-)
Kinga_1
no wyniki bety dzis odebralam...
9dpt beta hcg 45, progesteron 10.34....
boze nie wiem czy nie za malo...
mialam podanego jednego blastka
Miliaa - betkę masz jak najbardziej w porządku. Zresztą jak sprawdzisz za 2 dni to sama zobaczysz, że będziesz mieć przyrost co najmniej drugie tyle co masz teraz. Więc gratulacje mamusiu ... Spokojnych 9 m-cy życzę.
madzialenak
mama na pełen etat
Mój mąż zabiera się za pieczenie ziemniaczków w kominku. Pychu pychu
lawendowy_sen
Madzialenka, żeby nie to, że jestem padnięta, to zaraz bym wpadła do Was na te ziemniaczki. Ale mi smaku narobiłaś.
Już zazdraszczam i życzę smacznego :-)
Już zazdraszczam i życzę smacznego :-)
Kinga_1
Madzialenak - to będziesz miała pychotkę. Lubię takie. No i do takich ciepłych sól i masełko. No i jestem w raju
Ja ostatnio mam długie zęby do jedzenia. Nawet dzisiaj kolacji nie jadłam. Przez tą hormonalną huśtawkę ostatnio to jest mi dzisiaj niedobrze ( mimo, że nie przyjmuję już lekarstw). Ale to chyba przez @ i że organizm oczyszcza się z tego co było.
Ja ostatnio mam długie zęby do jedzenia. Nawet dzisiaj kolacji nie jadłam. Przez tą hormonalną huśtawkę ostatnio to jest mi dzisiaj niedobrze ( mimo, że nie przyjmuję już lekarstw). Ale to chyba przez @ i że organizm oczyszcza się z tego co było.
Kinga_1
Kate071 - ja mam napady z pieczeniem. Na pewno nie robię ciasteczek codziennie. A do mojego podejścia kolejnego to chyba jeszcze ciutek. Poprzednio z 3 m-ce czekałam, ale nie wiem co ten lekarz mi zaleci. Czy mam od razu podchodzić, czy czekać jakiś konkretny czas. A z owu Ci niestety nie pomogę. Ja nie miałam jeszcze crio robionego i nie jestem obeznana w tym temacie.
reklama
Kate dwa razy miałam crio i dwa razy tak samo: jeździłam na podglądanie co w brzuszku słychać,u lekarza byłam miej więcje co dwa dni, jak już zbliżało się ,że pęcherzyk jest prawidłowy dostawałam zastrzyk na pęknięcie, ostatnio zastrzyk w niedzielę rano,transfer we wtorek wieczorem
Podziel się: