Gość gość ANNA
Fanka BB :)
loreleieiila daj znac jak tam po punkcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja tez mocno trzymam kciuki niech moc bedzie z wamiDziewczyny @Cytrynka122 @loreleielia @monikao777 @Aariciaa @AleAle27 niech moc będzie z Wami , niech to będzie dla Was cudowny szczęśliwy dzień!! Ja trzymam już kciuki za same dobre wiadomości
@atena100 Super wyniki czekamy teraz na przyrosty betyPrzyszły wyniki: beta hcg 40,7mlU/ml, progresteron 14,7ng/ml
Teraz w środę beta po raz drugi, żeby takie dobre newsy były przez kolejne 9 m-cy
@AleAle27 bardzo Dobre wiadomości ❤❤ Rosnijcie dalej ❤❤Maluszek cały i zdrowy musiałam dużo się nakaszlec by chciał pokazać dupke
Trzymam kciuki za was dziewczyny :*
Super trzymamy kciuki za dalszy , zdrowy rozwójMaluszek cały i zdrowy musiałam dużo się nakaszlec by chciał pokazać dupke
Trzymam kciuki za was dziewczyny :*
[emoji173][emoji173][emoji173]Mam część wyników
Beta 14975,80
Progesteron 26,15 poszedł w górę trochę
Czekam jeszcze na estradiok
Hej dziewczy czy wiecie cos wiecej o tych testach prenatalnych z krwi od wczoraj czytam i wydaje mi sie ze najlepszy jest ten NIFTY ale moze macie jakies inne informacje których nie znalazłam w necie. Jest troche drogi wiec sie zastanawiam czy warto dac tyle kasy.