reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Az musze napisac [emoji3] żeby nie było ze z ukrycia się czaje [emoji6]
Wiekowa juz jestem babeczka ok40. Mentalnie 24. Starania rok. Juz zrezygnowana byłam zupelnie, bo pomimo super wyników nic sie nie udawało.
Myslalam o insemi a nawet in vitro. W koncu odpuscilam zupelnie, bo widocznie mi nie pisane. Czekałam na @ zeby zaczac brac tabsy dla wyrownania cykli zeby nie przychodziła z zaskoczenia. I...nie przyszła juz wcale. Tak sie zajelam czyms innym ze nawet przegapilam liczenie i test zrobilam dopiero jak byłam w 6 tygodniu.
Trzymam za Was wszystkie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Czytam codziennie i wyczekuje kreseczek czy to u Was czy na naszej czilaltowej grupie. [emoji8][emoji3059][emoji4][emoji7][emoji110][emoji110][emoji110]

Hej dziewczy czy wiecie cos wiecej o tych testach prenatalnych z krwi od wczoraj czytam i wydaje mi sie ze najlepszy jest ten NIFTY ale moze macie jakies inne informacje których nie znalazłam w necie. Jest troche drogi wiec sie zastanawiam czy warto dac tyle kasy.

reklama
Ja jestem po Niftypro. 2397zl
200 zaliczki, 50 pobranie krwi, reszta przelew ok 2-3 dni poczekają.
Wyniki niby 10 dni roboczych. Faktycznie 7 dni kalendarzowych.
Super obsluga. Dostep na necie do wszystkiego. Powiadomienia sms.
Co do wynikow- najlepsze na rynku- a szukalam czytalam i dowiadywalam sie prawie rok. Najwiecej mają bo ponad 80 roznego rodzaju wykrywanych nieprawidlowosci. Plus płeć gratis [emoji7][emoji7][emoji7]
Wyniki ubezpieczone na 210tys. Wiec samym tym gwarantują ze nie dojdzie do wyniku falszywego negatywnego. Tzn ze powiedzą ze wszystko oki a dziecko jednak bedzie mialo wade.
Z tego co dokladnie i doglebnie sie dowiadywałam to BCI labolatorium w Hongkongu jest najlepsze na swiecie.
Hej dziewczy czy wiecie cos wiecej o tych testach prenatalnych z krwi od wczoraj czytam i wydaje mi sie ze najlepszy jest ten NIFTY ale moze macie jakies inne informacje których nie znalazłam w necie. Jest troche drogi wiec sie zastanawiam czy warto dac tyle kasy.

Do góry