Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęWow! No to chyba gratulacje!
Oczywiście ze możesz sama[emoji6] Ja na jednym też bylam sama.Dziewczyny, doradźcie proszę. Czy na transfer mogę pojechać sama samochodem ? Mój M ma w piątek ważne spotkanie którego nie może przełożyć a ja nie przełożę transferu na który tak długo czekałam
Oby ze mną tak było jak z Tobą przy drugiej stymulacji [emoji4]Ja też miałam androtop w żelu i hormon wzrostu w małych dawkach. Jedna stymulacja tylko jedna dojrzała, ale zatrzymała się w rozwoju. A w drugim wystymulowal się głównie lewy jajnik i pobrano aż 8 pecherzykow(wcześniej miałam po trzy chyba), pięć kom. dojrzałych się zapłodnilo i wszystkie dotrwaly. Cuda się zdarzają czasem... I tobie tego życzę!
Mi dwie godziny przed transferem kazali wziąść relanium, a po nim nie można prowadzić-duża sennośćDziewczyny, doradźcie proszę. Czy na transfer mogę pojechać sama samochodem ? Mój M ma w piątek ważne spotkanie którego nie może przełożyć a ja nie przełożę transferu na który tak długo czekałam
O ile nie bedziesz brala relanium to mozeszDziewczyny, doradźcie proszę. Czy na transfer mogę pojechać sama samochodem ? Mój M ma w piątek ważne spotkanie którego nie może przełożyć a ja nie przełożę transferu na który tak długo czekałam
Ja pamiętam swój transfer i było to duże przeżycie ale psychiczne nie była bym w stanie skupić się na drodze. Jeśli jesteś twarda babka to czemu nie Kiedyś słyszałam że normalnie dziewczyny wracały do pracy po godzinieDziewczyny, doradźcie proszę. Czy na transfer mogę pojechać sama samochodem ? Mój M ma w piątek ważne spotkanie którego nie może przełożyć a ja nie przełożę transferu na który tak długo czekałam