reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, jutro mam zamiar robić betę to będzie 11 dot i trochę się martwię bo brZuch czasami mnie pobolewa jak na okres. Dodatkowo kaszel od kilku dni. Zaczynam się nastawiać na NIE. Myślicie, że ten ból może zwiastowac niepowodzenie?
[/QUOT
Nie nastawiaj się na najgorsze :) Mnie też bolał jak na okres i dzidziusia noszę w brzuszku :)
U mnie też było tak samo,myślałam że te bóle na okres ,a dzidzia rośnie❤️

reklama
Hej dziewczyny, jutro mam zamiar robić betę to będzie 11 dot i trochę się martwię bo brZuch czasami mnie pobolewa jak na okres. Dodatkowo kaszel od kilku dni. Zaczynam się nastawiać na NIE. Myślicie, że ten ból może zwiastowac niepowodzenie?

Jutro już powinna być konkretną beta przy 3 dniowym zarodku, więc trzymam kciuki. Z tymi bolami różnie bywa, u mnie to był dobry znak (przy nieudanym transferze nie miałam bólu i byłam pewna, że wynik będzie super... ). Powodzenia jutro!

Jutro już powinna być konkretną beta przy 3 dniowym zarodku, więc trzymam kciuki. Z tymi bolami różnie bywa, u mnie to był dobry znak (przy nieudanym transferze nie miałam bólu i byłam pewna, że wynik będzie super... ). Powodzenia jutro!
Mi to raz boli raz nie. Ale coś czuje że jutro to będzie dluuuugi dzień oczekiwania. Kusi mnie by zrobić sikańca ale walczę ze sobą !

Ja właśnie mam problem z komórkami 2 stymulacje mam za sobą ładnie reaguje na leki pęcherzyki sa a potem okazuje sie ze sa tylko 2 komorki reszte sa puste przy czym jedna pada i 1 zarodek kyory jest podawany w 3 dniu tej stymulacji najbardziej się boję ze nic nie uchoduje ...mam niskie amh 0.8 rok temu takie było nie wiem jakie jest teraz a napewno z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej [emoji23]
Wiem, wiem bo przy stymulacji te 3 lata temu też niby fajnie poszło i klasa zarodków niby dobra... Tylko, że wiesz ze to nie znaczy tak do końca, że zawsze są ok... Annemarie z forum od nas miała chyba z 20 transferów na też niby super blastkach i... Nic a teraz ma już bliźniaki z kd :)

reklama
Ja właśnie mam problem z komórkami 2 stymulacje mam za sobą ładnie reaguje na leki pęcherzyki sa a potem okazuje sie ze sa tylko 2 komorki reszte sa puste przy czym jedna pada i 1 zarodek kyory jest podawany w 3 dniu tej stymulacji najbardziej się boję ze nic nie uchoduje ...mam niskie amh 0.8 rok temu takie było nie wiem jakie jest teraz a napewno z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej [emoji23]

Nawet na niskim amh można uchodowac ta jedyna, ja miałam 3 lata temu 5,62 i co z tego jak na razie bez powodzenia :( także głową do góry! A rozważałaś inne opcje? Kd, az?

Do góry