Hej dziewczyny, jutro mam zamiar robić betę to będzie 11 dot i trochę się martwię bo brZuch czasami mnie pobolewa jak na okres. Dodatkowo kaszel od kilku dni. Zaczynam się nastawiać na NIE. Myślicie, że ten ból może zwiastowac niepowodzenie?
[/QUOTU mnie też było tak samo,myślałam że te bóle na okres ,a dzidzia rośnieNie nastawiaj się na najgorsze Mnie też bolał jak na okres i dzidziusia noszę w brzuszku
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jutro mam zamiar robić betę to będzie 11 dot i trochę się martwię bo brZuch czasami mnie pobolewa jak na okres. Dodatkowo kaszel od kilku dni. Zaczynam się nastawiać na NIE. Myślicie, że ten ból może zwiastowac niepowodzenie?
Jutro już powinna być konkretną beta przy 3 dniowym zarodku, więc trzymam kciuki. Z tymi bolami różnie bywa, u mnie to był dobry znak (przy nieudanym transferze nie miałam bólu i byłam pewna, że wynik będzie super... ). Powodzenia jutro!
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję że coś się pokaże na wyniku liczę że wszystkim nam się uda bo każda z nas zasługuje na to szczęście bycia mamą !
Mam nadzieję że coś się pokaże na wyniku liczę że wszystkim nam się uda bo każda z nas zasługuje na to szczęście bycia mamą !
Leć jutro na tę betę z rana i dawaj znać! Trzymam kciuki
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Mi to raz boli raz nie. Ale coś czuje że jutro to będzie dluuuugi dzień oczekiwania. Kusi mnie by zrobić sikańca ale walczę ze sobą !Jutro już powinna być konkretną beta przy 3 dniowym zarodku, więc trzymam kciuki. Z tymi bolami różnie bywa, u mnie to był dobry znak (przy nieudanym transferze nie miałam bólu i byłam pewna, że wynik będzie super... ). Powodzenia jutro!
Pójdźka
Oj emocje są W sumie dobrze ze chodzę do pracy, bo w domu bym chyba zwariował.Oby owocny! Wyobrażam sobie te emocje! A tu jeszcze tyle do testu Ja już 37 skończyłam i z każdym cyklem czuję oddech czasu.
Pójdźka
Transferowalismy dwa mrozaczki A zmniejszyli ci dawkę estrofemu? Do mnie dzwonili z kliniki i kazali mi zmniejszyć estrofem na 2x1.Miałaś transfer od razu po punkcji? Ja też miałam taki wysoki estradiol a nawet wyższy bo ok 10 tyś jest było ok ☺
Pójdźka
Ja też pierwsze słyszę A może ktoś coś wie gdzie w Gdańsku robią?Ja pierwsze słyszę o akupunkturze nikt mi nic nie mowil . Jestem dzis po punkcji pobrali 8 komórek jutro sie dowiem co dalej ile sie zapłodni , transfer w tym tygodniu najprawdopodobniej czwartek
nadzieja xxx
Ja właśnie mam problem z komórkami 2 stymulacje mam za sobą ładnie reaguje na leki pęcherzyki sa a potem okazuje sie ze sa tylko 2 komorki reszte sa puste przy czym jedna pada i 1 zarodek kyory jest podawany w 3 dniu tej stymulacji najbardziej się boję ze nic nie uchoduje ...mam niskie amh 0.8 rok temu takie było nie wiem jakie jest teraz a napewno z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej [emoji23]
Wiem, wiem bo przy stymulacji te 3 lata temu też niby fajnie poszło i klasa zarodków niby dobra... Tylko, że wiesz ze to nie znaczy tak do końca, że zawsze są ok... Annemarie z forum od nas miała chyba z 20 transferów na też niby super blastkach i... Nic a teraz ma już bliźniaki z kd
reklama
Ja właśnie mam problem z komórkami 2 stymulacje mam za sobą ładnie reaguje na leki pęcherzyki sa a potem okazuje sie ze sa tylko 2 komorki reszte sa puste przy czym jedna pada i 1 zarodek kyory jest podawany w 3 dniu tej stymulacji najbardziej się boję ze nic nie uchoduje ...mam niskie amh 0.8 rok temu takie było nie wiem jakie jest teraz a napewno z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej [emoji23]
Nawet na niskim amh można uchodowac ta jedyna, ja miałam 3 lata temu 5,62 i co z tego jak na razie bez powodzenia także głową do góry! A rozważałaś inne opcje? Kd, az?
Podziel się: