reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na poprawę komórek możesz brać suplementy, parę stron wcześniej missis wrzucał zdjęcie zestawu, który Jej pomógł.
Co do badań, to dużo tego jest.
Jak słabe komórki to mnie od razu endometriozą na myśl przychodzi-warto sprawdzić.
Ciężko mówić o innych badaniach-przeważnie robi się je jak już wiesz mniej więcej-czy masz brak implantacji, czy problem z utrzymaniem.

Masz jakieś choroby towarzyszące np Tarczyca???

Ja bym sie skupiła przed tym podejściem na poprawie jakości komórek.,czyli te suplementy i dieta super jak najbardziej.
Zawsze można jeszcze zbadać to co podstawowe ostatnio u Nas:prolaktyna, homocysteina, krzywe cukrową i Insulinowa.
To nie duże koszta.
mam niedoczynnosć i hasimoto. Przy drugim po
Na poprawę komórek możesz brać suplementy, parę stron wcześniej missis wrzucał zdjęcie zestawu, który Jej pomógł.
Co do badań, to dużo tego jest.
Jak słabe komórki to mnie od razu endometriozą na myśl przychodzi-warto sprawdzić.
Ciężko mówić o innych badaniach-przeważnie robi się je jak już wiesz mniej więcej-czy masz brak implantacji, czy problem z utrzymaniem.

Masz jakieś choroby towarzyszące np Tarczyca???

Ja bym sie skupiła przed tym podejściem na poprawie jakości komórek.,czyli te suplementy i dieta super jak najbardziej.
Zawsze można jeszcze zbadać to co podstawowe ostatnio u Nas:prolaktyna, homocysteina, krzywe cukrową i Insulinowa.
To nie duże koszta.
mam niedoczynnosc i hasimoto. Przy drugim podejsciu bralam duzo wtamin i lekarz powiedzial ze byly dobrej jakosci

reklama
mam niedoczynnosć i hasimoto. Przy drugim po

mam niedoczynnosc i hasimoto. Przy drugim podejsciu bralam duzo wtamin i lekarz powiedzial ze byly dobrej jakosci
Jak masz problemy z tarczycą to to też ma duży wpływ.
A jest ok?wyniki masz dobre? Jesteś pod stałą opieka endokrynologa???
Jak tarczyca chora to pewnie immunologie fajnie byłoby zbadać - no i tu to tylko doc. Paśnik moim zdaniem. Pomógł wielu dziewczynom tutaj. Przyjmuje w Łodzi i Warszawie. Koszt badań zależy od tego co zleci Ci po wizycie i analizie dokumentacji która mu zawieziesz. Nie wiem co jeszcze mogę Ci podpowiedzieć. Dziewczyny @ilmenau ,@Kurcia ,@Dgd coś pomożecie???

Dziewczyny mam do Was pytanie. Otóż staram się od około 7 lat,leczę od 18 miesięcy. Nigdy nie byłam w ciąży,nigdy nie było 2 kresek. Na początku leczenia miałam tylko oznaczony poziom hormonów,amh,tsh,wit. D i różyczkę. Wyszła niedoczynnosc subkliniczna i hasimoto. Reszta w porzadku. Hsg w porzadku. 1 inseminacja. W pierwszej probie in vitro z 8 zarodkow dotrwal tylko jeden podany w 5 dobie 2AA.w dniu transferu embriolog stwierdxil ze sie dziwi ze sie zaplodnily bo komorki byly zlej jakosci. Druga stymulacja 15 zarodkow 6 zaplodnionych i w drugiej po zaplodnieniu zatrzymaly sie wszystkie. Dziwwne to i podobno embriolog jeszcze takich czarów nigdy nie widział. Doradzcie mi czy probowac jeszcze raz(za 3 miesiace bo z mezem na zdrowa diete chcemy przejsc i maz bierze jeszcse leki operacji)czy wykonac szereg badan ktorych nie mialam. No i jakich? Jakie badania sa pomocne jak tyle lat i zadnej ciazy? Pomóżcie bo macie doswiadczenie a jak się zdam tylko na lekarza to pewnie duzo ominie bo szkoda kasy itp.
Może masz enometrizę? Sprawdzałaś? Przejedź się na konsultacje np. do dr Mrugacza i do dr Lewandowskiego. Zobaczysz co powiedzą i czy mają podobne zdanie.

Jak tarczyca chora to pewnie immunologie fajnie byłoby zbadać - no i tu to tylko doc. Paśnik moim zdaniem. Pomógł wielu dziewczynom tutaj. Przyjmuje w Łodzi i Warszawie. Koszt badań zależy od tego co zleci Ci po wizycie i analizie dokumentacji która mu zawieziesz. Nie wiem co jeszcze mogę Ci podpowiedzieć. Dziewczyny @ilmenau ,@Kurcia ,@Dgd coś pomożecie???
tarczyca juz ok pod kontrola

to lepiej się teraz do doc Pasnika umowic zeby on zleci badania czy isc z wynikami tego co zleci moj lekarz?

Może masz enometrizę? Sprawdzałaś? Przejedź się na konsultacje np. do dr Mrugacza i do dr Lewandowskiego. Zobaczysz co powiedzą i czy mają podobne zdanie.
a przyjmą mnie tylko
a przyjmą mnie tylko na konsultacje skoro leczę sie gdzieś indziej?

reklama
Do góry