mam niedoczynnosć i hasimoto. Przy drugim poNa poprawę komórek możesz brać suplementy, parę stron wcześniej missis wrzucał zdjęcie zestawu, który Jej pomógł.
Co do badań, to dużo tego jest.
Jak słabe komórki to mnie od razu endometriozą na myśl przychodzi-warto sprawdzić.
Ciężko mówić o innych badaniach-przeważnie robi się je jak już wiesz mniej więcej-czy masz brak implantacji, czy problem z utrzymaniem.
Masz jakieś choroby towarzyszące np Tarczyca???
Ja bym sie skupiła przed tym podejściem na poprawie jakości komórek.,czyli te suplementy i dieta super jak najbardziej.
Zawsze można jeszcze zbadać to co podstawowe ostatnio u Nasrolaktyna, homocysteina, krzywe cukrową i Insulinowa.
To nie duże koszta.
mam niedoczynnosc i hasimoto. Przy drugim podejsciu bralam duzo wtamin i lekarz powiedzial ze byly dobrej jakosciNa poprawę komórek możesz brać suplementy, parę stron wcześniej missis wrzucał zdjęcie zestawu, który Jej pomógł.
Co do badań, to dużo tego jest.
Jak słabe komórki to mnie od razu endometriozą na myśl przychodzi-warto sprawdzić.
Ciężko mówić o innych badaniach-przeważnie robi się je jak już wiesz mniej więcej-czy masz brak implantacji, czy problem z utrzymaniem.
Masz jakieś choroby towarzyszące np Tarczyca???
Ja bym sie skupiła przed tym podejściem na poprawie jakości komórek.,czyli te suplementy i dieta super jak najbardziej.
Zawsze można jeszcze zbadać to co podstawowe ostatnio u Nasrolaktyna, homocysteina, krzywe cukrową i Insulinowa.
To nie duże koszta.